Altijd de touwtjes in handen

Bij ons bepaalt u wat en wanneer wij ontwikkelen. U bepaalt de functionaliteit en wij zetten onze kennis en ervaring in voor de optimale oplossing. Samen voegen we de meeste waarde toe! Hiervoor gebruiken wij de Scrum-methode

We willen u en uw business beter leren kennen

We willen snappen wat u doet en waar u onze oplossing voor nodig heeft. We stellen kritische vragen over uw automatiseringswensen. Vervolgens proberen we samen een ‘beeld’ te krijgen van uw gewenste oplossing. We groeperen uw wensen in thema’s en waar nodig maken we de schetsen van stroomdiagrammen en schermen.

Structureren en prioriteren van uw eisen en wensen

Alle thema’s en wensen worden in de vorm van user stories door het projectteam uitgewerkt in een backlog. Dat is een overzicht van wat specifieke gebruikers moeten kunnen met de oplossing. De inrichting, het nodige maatwerk, etc. worden beschreven. U kunt als klant zelf bepalen wat het meest waardevol (en dus belangrijk) is. Deze wensen zetten we bovenaan, zodat we daar eerst mee aan de slag gaan.

Sprinten... en u sprint met ons mee!

We, een projectteam van 2 tot 6 mensen, gaan samen met u aan de slag. U bent onderdeel van het projectteam, zodat er voortdurend kan worden bijgestuurd in de wensen of uitwerking, op basis van voortschrijdend inzicht. Ons doel is zoveel mogelijk waarde voor u te realiseren.

Maak kennis met uw nieuwe collega's

Tijdens een sprint ben u zo veel als mogelijk bij ons op kantoor. Neem alvast een kijkje waar u komt te zitten en wie uw oplossing gaan bouwen.

Bekijk het pand en de Procurioten