Logeion is dé beroepsvereniging voor communicatie

De vereniging telt inmiddels meer dan 3250 leden

Een community voor de communicatieprofessional

Logeion brengt vakgenoten werkzaam bij overheid, bedrijfsleven, onderwijs en consultancy in één community bijeen. Logeion is dé beroepsvereniging voor communicatie en onmisbaar voor het vak en de ontwikkeling van de communicatieprofessional. Logeion wil voor haar leden een ondersteunende beroepsvereniging zijn. Hiervoor zoekt zij constant naar de beste mogelijkheden.

Procurios heeft in 2008 een eigentijdse website, extranet en ledenadministratie opgeleverd. Ook de nieuwe website is door Procurios ontwikkeld.

Besloten extranet

Als beroepsvereniging haalt Logeion ontzettend veel voordeel uit de geïntegreerde oplossing van Procurios. Niet alleen de website, maar ook de community, het ledenbeheer en de administratie worden vanuit dit platform gedaan. 

Naast een website, die beheerd kon worden via een uitgebreid hedendaags, maar vooral gebruiksvriendelijk CMS, wilde Logeion een extranet. In dit besloten gedeelte speciaal voor leden moest o.a. een intern forum komen.

De uitgebreide website beschikt daarnaast over een besloten deel voor de leden, dat toegankelijk is met een inlogcode. Verder werkt Logeion nu met het CRM van Procurios waarmee zij haar ledenadministratie onderhoudt. Dankzij een koppeling van het CRM met de financiële administratie (Unit4 Mulitvers) is het facturatieproces en de ledenadministratie geoptimaliseerd.

Multi site CMS

Met het CMS van Procurios heeft Logeion de mogelijkheid om, op een gebruiksvriendelijke manier, meerdere websites te onderhouden vanuit één centraal systeem. Dit is voor Logeion noodzakelijk, aangezien ze veel evenementen organiseren. 

logeion-multi-site.jpg

Terug naar het projecten-overzicht