NYPNET

New York Pizza wilde haar manier van communiceren met de lokale franchisenemers verbeteren.

klantcase-header-nypnet.png

Voor de interne communicatie met hun franchisenemers heeft Procurios NYPNET ontwikkeld

New York Pizza, de bekendste Pizza thuisbezorgservice keten van Nederland is de grootste geworden door goed ondernemerschap en slimme marketing.

Procurios heeft voor alle franchisenemers een nieuwe intranet community (NYPnet) opgezet. Ook is er voor elke franchisenemer een lokale community ontwikkeld die zij zelf beheren en waarin zij kunnen communiceren met hun medewerkers. Vanuit het hoofdkantoor kan New York Pizza nu ook de lokale teams informatie verstrekken middels de community.

Het werken met een Scrum team is zeer efficiënt omdat je er als klant bovenop zit, je wensen en behoeften worden samen vertaald naar goede bruikbare oplossingen.

Sarah Schubert, Operations Coördinator New York Pizza

NYPNET heeft tot doel om een centrale informatiebank te worden van New York Pizza

Procurios heeft voor NYPNET het extranet ontwikkeld op basis van standaard producten uit het Procurios webplatform. Daarnaast is er een maatwerkmodule gemaakt voor het meten, bijhouden en rapporteren van de prestaties per filiaal. NYPNET heeft tot doel om een centrale informatiebank te worden van New York Pizza. Daarnaast zijn er diverse tools om makkelijk en snel onderling te communiceren. Het concrete resultaat is een absolute state-of-the-art oplossing die een belangrijke ICT-basis legt voor de komende jaren.

Verantwoordelijk scrum team

 • Kars Kremers

  Designer & Scrum master
 • Pim Elshoff

  Developer
 • Bart Mulder

  Internet Consultant
 • Tim Hofman

  Developer

Terug naar het projecten-overzicht