Procurios (Un)conference - Community Edition

Build Engagement

Communities schieten als paddenstoelen uit de grond; de een na de ander duikt op, van Facebookgroep tot meetups in de stad. Maar hoe bouw je een (online) community op die écht van meerwaarde is? Leer tijdens ons event hoe je een community opbouwt en onderhoudt die van blijvende meerwaarde is voor jouw relaties. Op de Procurios (Un)conference - Community Edition op 8 maart in DeFabrique kun je een schat aan nieuwe kennis opdoen over dit onderwerp! 

(Un)conference - Community Edition

Binnen Procurios zijn we het jaarlijks houden van een unconference al even gewend. Het belangrijkste kenmerk van een unconference is dat - in tegenstelling tot een traditionele conferentie - de deelnemers met elkaar bepalen waar de inhoud van het evenement over gaat. Jouw input bepaalt dan ook het gehele ochtendprogramma. Door het ochtendprogramma op deze manier in te steken, willen we onze samenwerking bevorderen en de onderline interactie weer een flinke boost geven! Kortom; met deze sessie word je echt onderdeel van onze organisatie!

Sprekers

Richard van Kray

Bekend van de bestseller Sales vanuit je Hart en de man die in 2018 in de top 10 van meest geboekte sprekers stond: Richard van Kray. Richard weet als geen ander hoe je vanuit je hart communiceert en via die weg waardevolle contacten legt: de eerste stap om mensen samen te brengen! Met humor en vanuit zijn eigen ervaringen laat hij zien hoe je van betekenis kunt zijn in het leven van de ander door authentiek contact te maken en vooral: door loyaal te blijven aan wie je bent! 

Joost Visser & Carina Pelt

Joost en Carina van adviesbureau Onverschrokken stomen je tijdens hun sessie klaar voor de toekomst van verenigingen en online communities. Hierin komt ondermeer aan bod hoe je omgaat met de levenscyclus van je leden en hoe een online community nu ondersteunend is maar straks onmisbaar.

Jolan van Herwaarden

Jolan zal je laten zien dat de diversiteit tussen mensen in een community geen obstakel hoeft te zijn. Verschillende culturen, gewoontes en geaardheid zijn de kracht van een community. Dit is juist een verbindende factor in het samenbrengen van mensen. 

Joan Lufting

Je zult vast wel eens blogs en whitepapers van haar hebben gelezen. Als online marketeer heeft Joan in de loop der jaren veel kennis over online communities opgedaan. Tijdens de (Un)conference zal zij hier een workshop over geven. Hoe start je met het verzamelen van de juiste mensen? Hoe zorg je ervoor dat de groep er na een jaar nog steeds staat? De kracht van het ‘zelf doen’, daar gelooft zij sterk in en het belooft dan ook een interactieve en leerzame sessie te worden.

De locatie

DeFabrique is een industriele locatie op een voormalig fabrieksterrein in Utrecht. Volgens de organisatie speelt industrieel erfgoed een belangrijke rol in het leven van mensen en dat is goed te zien binnen de gerestaureerde mengvoederfabriek. De roestige buizen, verweerde muren, authentieke fabrieksramen en silo's vormen een uniek decor voor een stoer en spraakmakend event!

Voor Procurios is het belangrijk dat een locatie duurzaamheid voorop stelt. Het hergebruiken en restaureren van een oude locatie is natuurlijk al een pluspunt. Daarnaast promoot DeFabrique kraanwater, wordt er 100% groene stroom gebruikt en worden gasten gestimuleerd om het openbaar vervoer te gebruiken!

Aanmelden

We vinden het leuk als je komt. Meld je hier aan.

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deel met anderen