Procurios (Un)conference - Community Edition - middag

Over de sprekers

 1. Carina Pelt

  Carina Pelt

  Is een communicatieve scenariodenker die zeer creatief is en strategisch denkt en werkt. Ze is offline geschoold maar al jaren heel erg heel erg online. Carina is een verenigingsmanager met communicatie als specialiteit. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring als communitymanager en kent elk aspect van communitymanagement inmiddels van haver tot gort.
 2. Joan Lufting

  Joan Lufting

  Joan is online marketeer bij Procurios. Online communicatie is haar passie. Ze heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over online communities en hier diverse blogs over geschreven, waaronder: 'Een online community voor verenigingen', 'Regels en richtlijnen voor je online community' en 'Het nut van een klankbordgroep'. Joan houdt van actie, interactie en samenwerken. Want, zo zegt zij: “samen leren en creëren we meer!”
 3. Jolan van Herwaarden

  Jolan van Herwaarden

  Iets meer dan 20 jaar geleden werd Jolan eerst vrijwilliger en later Manager Evenementen bij het Aids Fonds in Amsterdam. Zij heeft sociologie en antropologie gestudeerd en had een hele goede reden om bijzonder goed te worden in fondsenwerving. Die vaardigheden heeft ze later ook ingezet als Hoofd Fondsenwerving voor Simavi, en teamleider Grote Giften vor de Kanker bestrijding. 12 jaar geleden is zij verhuisd naar het Verenigd Koninkrijk waar zij Hoofd Donor relations werd bij de International HIV/AIDS Alliance en Head of Fundraising. Internationale fondsenwerving en Grote gevers zijn haar passie maar ze geeft sinds een jaar of acht ook les in Fondsenwerving aan beginnende fondsenwervers en middelgrote organisaties in de zogenaamde ‘emerging economies’. Daarnaast zit ze in besturen van- en faciliteert ze workshops op- internationale congressen. Inmiddels is ze terug in Nederland en werkt ze freelance als trainer, facilitator en consultant.
 4. Joost Visser

  Joost Visser

  Is een communicatieve IT’er en een gedurfde strateeg die enerzijds zeer creatief is, en anderzijds analytisch is. Geboren om voor agile werken, agile veranderen en gecertificeerd scrummaster en product owner. Zijn hart klopt sneller als hij aan de slag kan voor verenigingen: verbinden en binden van mensen zit in zijn dna. Joost heeft jarenlange ervaring met communities: van techniek tot (eind)gebruiker.
 5. Menno van der Velde

  Menno van der Velde

  Wilde altijd zeeman worden, maar werd beeldend kunstenaar. Trok in 1988 de wijde wereld in en kwam terecht bij Noordam & De Vries. Is sinds 2005 eigenaar van dit bureau dat gespecialiseerd is in ledenonderzoek voor uiteenlopende ledenorganisaties als verenigingen, bonden en stichtingen. Kijkt als onafhankelijk beschouwer naar het wel en wee van ledenorganisaties en adviseert op basis van onderzoek. Voerde in 1995 ‘Als het om mensen gaat…’ in als motto voor Noordam & De Vries in, om aan te geven dat voor dit bureau menselijke waardigheid zwaarder telt dan welk systeem of organisatiedoel ook.
 6. Pieter Veen

  Pieter Veen

  Of je nu op het internet zit of in de plaatselijke kroeg, overal zijn community's die samen iets kunnen verwezenlijken. Als communitymanager vindt Pieter het belangrijk om goed te luisteren, doelen vast te stellen en vooral om leergierig te blijven. De juiste personen met elkaar in verbinding brengen, ze motiveren om hun doelen te bereiken, dát vindt hij mooi aan communitymanagement. Momenteel werkt Pieter als Community Consultant bij Bind Community Building. Daarvoor werkte hij als Social Media Expert bij Bol.com. Hier was hij onderdeel van een klein speciaal team dat zich bezighield met ludieke inhakers en reacties op comments van klanten. Hiermee won Bol.com de award voor Beste Merk bij de Social Media Awards 2018.
 7. Richard van Kray

  Richard van Kray

  Richard heeft een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Jarenlang was hij een begenadigd hard-seller. De keiharde verkoop die hem succes bracht, maar ook oprookte. Na zijn crash in 2005 heeft hij zijn leven omgegooid en is hij vanuit de drijfveren van de mens zelf gaan kijken naar klantbetekenis in combinatie met geluk. Zijn gedachtegoed is dat wanneer mensen zich goed voelen, dit direct een positieve impact maakt. En dat je in elke situatie trouw mag blijven aan jezelf. Richard geloofd ook dat iedereen, wat voor werk je ook doet, te maken krijgt met netwerken en verbinden. Vanuit je authentieke zelf contact leggen en mensen samenbrengen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen