Procurios (Un)conference - Community Edition - middag

Over de sprekers

 1. Carina Pelt

  Carina Pelt

  Al tijdens haar studie journalistiek vond Carina dat het anders kon. Natuurlijk maakte ze de voorgeschreven lange verhalen, interviews, reportages. Maar waarom waren die zo heilig? Het kon toch korter? Handiger? En vooral doeltreffender? Waarom veel woorden gebruiken als het met weinig woorden duidelijker is? Of met een plaatje of een filmpje? Het verklaart haar liefde voor de slimme, visuele en snelle online communicatie. Al blijft ze ook daar altijd vragen of het doeltreffender kan.
 2. Joan Lufting

  Joan Lufting

  Joan is online marketeer bij Procurios. Online communicatie is haar passie. Ze heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over online communities en hier diverse blogs over geschreven, waaronder: 'Een online community voor verenigingen', 'Regels en richtlijnen voor je online community' en 'Het nut van een klankbordgroep'. Joan houdt van actie, interactie en samenwerken. Want, zo zegt zij: “samen leren en creëren we meer!”
 3. Jolan van Herwaarden

  Jolan van Herwaarden

  Jolan heeft sociologie gestudeerd en werkt in de wereld van fondsenwerving. Zij is gespecialiseerd in grote gevers en institutional funding. Zij verzorgt regelmatig workshops in binnen- en buitenland.
 4. Joost Visser

  Joost Visser

  Je hebt ‘early adapters’ en je hebt Joost. Op zijn vierde zat hij al achter wat toen een van de eerste thuiscomputers was en probeerde hij zijn grote broer af te troeven in games. Zijn opleiding in de fijnmechanica wakkerde zijn liefde voor het maken van mooie en slimme dingen aan. Maar die computer bleef trekken. Niet als ding op zich maar als middel om tot mooie oplossingen te komen voor ingewikkelde vragen. Mensen helpen met online techniek, daar ligt het hart van deze communicatieve techneut.
 5. Richard van Kray

  Richard van Kray

  Richard heeft een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Jarenlang was hij een begenadigd hard-seller. De keiharde verkoop die hem succes bracht, maar ook oprookte. Na zijn crash in 2005 heeft hij zijn leven omgegooid en is hij vanuit de drijfveren van de mens zelf gaan kijken naar klantbetekenis in combinatie met geluk. Zijn gedachtegoed is dat wanneer mensen zich goed voelen, dit direct een positieve impact maakt. En dat je in elke situatie trouw mag blijven aan jezelf. Richard geloofd ook dat iedereen, wat voor werk je ook doet, te maken krijgt met netwerken en verbinden. Vanuit je authentieke zelf contact leggen en mensen samenbrengen.

Aanmelden

We vinden het leuk als je komt. Meld je hier aan.

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deel met anderen