Sales Assistent

(Junior) Sales Assistant

Je bent een geboren ondersteuner. In no-time maak jij je onmisbaar. Je snapt dat door jouw werk, je sales- & marketingcollega’s véél effectiever werken. Je bent helemaal in je element in de supportende rol. Daarnaast ben je een nerd. Je legt andere mensen graag uit hoe hun smartphone werkt en hoe je een draaitabel maakt in Excel of, nog beter, in Google Spreadsheet. Heeft het Internet tot slot geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Voor ons salesteam zijn we op zoek naar een gepassioneerde sales assistant. Je werkt voor de commercieel directeur en jouw sales- en marketingcollega’s. Zij zijn vaak op pad om klanten en prospects te bezoeken. Daarnaast werk je nauw samen met een (senior) Sales Assistant. Samen zorgen jullie dat alles op rolletjes loopt. Jullie maken ons succes mogelijk en daarmee het succes van de organisatie!

Wat ga je zoal doen?

  • Je kunt aantoonbaar goed en vlot schrijven. De Nederlandse taal beheers je uitstekend. Je hebt een prettige schrijfstijl en je weet een braindump om te zetten in een logisch en gestructureerd verhaal op ‘papier’;
  • Je maakt offertes en overeenkomsten. Je ‘organiseert’ de sales voor de commercieel directeur;
  • Je zorgt actief dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen bij klanten en salestrajecten;
  • Je kent ons product goed. Je snapt de toegevoegde waarde van onze software voor onze klanten.
  • Je bent in staat om demo’s van onze software klaar te zetten (configureren) zodat jouw collega’s met weinig voorbereidingstijd deze kunnen gebruiken in hun verkoopgesprekken;

Wie ben jij?

Jij bent positief ingesteld en vol energie. Je bent opgeruimd. Ondanks je energie blijf jij de rust zelve, hoewel je de hectiek van het salesvak kent en goed met chaotische mensen kunt omgaan. Je bent communicatief en accuraat. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je werkt bij voorkeur 24 uur per week. 

Wat je van ons kunt verwachten:

TOFFE ORGANISATIE

Je krijgt een parttime functie bij een toffe organisatie met een innovatief product waar je al je kennis en kunde in kwijt kunt & humor een belangrijke rol speelt. Dat doe je samen met 45 andere collega's in ons pand in Wijk bij Duurstede.

TOOLS

Je krijgt natuurlijk ook de tools die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Bijvoorbeeld zit-sta bureaus met grote schermen en je mag zelf je OS kiezen (Mac, Windows of Linux?).

BERGEN AAN KENNIS

We vinden kennis belangrijk. Er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden en om nieuwe kennis op te doen. Van intern sparren tot een congresbezoek. Zo gaan we bijvoorbeeld ieder jaar naar Fronteers en organiseren we een jaarlijks interne unconference.

AGILE WERKEN

Binnen het Sales- en Marketingteam werken we Agile op een kanban-bord. Je eigen inbreng en initiatief wordt daarin zeer gewaardeerd.

GOED INKOMEN

We vinden dat goed werk beloond moet worden. Je inkomen is belangrijk, dus we willen dat je daar tevreden over bent.

OPEN ORGANISATIE

Wat als zeer positief wordt ervaren is dat je direct zelf verantwoordelijkheid hebt. Er zijn geen onzinnige regels en procedures. Je krijgt een open organisatie waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

FLEXIBEL

Thuiswerken en/of werken op locatie is bespreekbaar. Dat geldt voor alles wat goed is voor jou én goed is voor Procurios.

LUNCH

Naast een aantal uitjes en feesten die we gezamenlijk vieren lunchen we in ieder geval iedere dag gezamenlijk met snacks, verse salades, vers brood en heerlijk beleg.

Enthousiast? Neem contact op!

Ben je gei╠łnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Tanja; Zij is voor deze vacature het eerste aanspreekpunt. Je kunt haar benaderen via e-mail: tanja@procurios.nl, of per telefoon: 0343-596040.

Neem contact op

Deel met anderen

Hoe het is om bij Procurios te werken?

Lees onze verhalen of bekijk het vacatureoverzicht