Menu Producten

Front-end Developer

Word jij ook blij van een applicatie die tot leven komt in de browser? Van het schrijven van elegante code? Van het uitwerken van concepten en designs, samen met collega's en de klant? Van een omgeving waarin samenwerken en bijsturen centraal staat? Dat je voortdurend je eigen skills kunt ontwikkelen en bijschaven? Dat je kunt sparren met ervaren collega's met dezelfde passie?

Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs, want wij zoeken jou!

Als front-ender bij Procurios werk je voornamelijk aan sites, portals, campagnes, en... ons eigen webplatform, waar dagelijks honderdduizenden gebruikers mee werken. Je werkt vaak in teamverband met designers, consultants, developers en natuurlijk de opdrachtgevers. Grotendeels intern op ons kantoor in Wijk bij Duurstede. Maar soms ook bij de klant. Of thuis, als dat voor jou en je team goed uitkomt.

Bij ons is de klant niet alleen product owner en aanwezig bij de stand ups, het grootste gedeelte van de werkweek is hij of zij ook aanwezig op de werkvloer. De ideale omstandigheid om echt te maken wat de klant en vooral zijn business nodig heeft.

Kennismaken

Lijstjes van skills die je nodig hebt om ergens aan de slag te gaan. Je kent ze wel. Omdat iedereen dat doet, vind je er ook één in deze vacature terug. Maar om erachter te komen of we een goede match zijn, is zo'n lijstje eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Natuurlijk willen we dat je goed bent in je werk. Of plezier hebt in je werk en de ambitie hebt om te groeien in wat je doet. Het belangrijkst is dat we samen een klik hebben en dat je daarom goedgemutst naar kantoor komt. Als je een goed gevoel overhoudt na het rondkijken op deze website en het lezen van de vacature: kom kennismaken! Het kost je hoogstens wat tijd, een leuk gesprek en een lekkere bak koffie.

Over jou

Je hebt passie voor de front-end en het werken in een browser. Je bent autodidact en houdt jezelf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Je hebt gevoel voor design en kunt het ontwerp van een website verzorgen. Het zwaartepunt van jouw interesse ligt echter bij de combinatie van design, techniek, interactie en gebruiksvriendelijkheid. Je bent niet bang om met de back-end bezig te zijn. Sterker nog, juist het gebied tussen de back- en front-end vind je aantrekkelijk.

Een ervaren front-end developer is bij ons een spin in het web. Hij verbindt de klant en de gebruiker met ons platform en techniek. De volgende onderwerpen komen regelmatig terug in zijn dagelijks werk:

  • HTML, CSS, JS (maar dat wist je al)
  • Usability, accessibility, user stories
  • Photoshop, Illustrator, Sketch en tools als icon- en fontgenerators
  • Backend development (al dan niet beperkt; php, sql)
  • Agile werken (Scrum, Kanban)
  • Development tools (git, phpunit, xdebug, vagrant)

Je kan deze lijst zelf aanvullen met meer buzzwords. Wat ons betreft is dat niet nodig. Wat belangrijk is om te weten: je hoeft je nog niet in alles te herkennen. Wat niet is, kan nog komen.

Wat jij krijgt

Allereerst: we vinden dat goed werk beloond moet worden. Je inkomen is belangrijk, dus we willen dat je daar tevreden over bent. We zijn daarover heel transparent. En: gaat het goed met Procurios, dan gaat het goed met jou.

Je krijgt een full-time functie bij een toffe organisatie met een innovatief product waar je al je kennis en kunde in kwijt kunt. Anders gezegd: gewoon een hele goede werkplek met 30 andere collega's in ons pand in Wijk bij Duurstede. Je krijgt natuurlijk ook de tools die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Je mag daarin zelf kiezen (Mac, Windows of Linux?).

We vinden kennis belangrijk. Er zijn vele mogelijkheden om je kennis op peil te houden en om nieuwe kennis op te doen. Van intern sparren tot een congresbezoek. Zo gaan we bijvoorbeeld ieder jaar naar Fronteers en organiseren we een jaarlijks interne unconference.

Je komt te werken in een multidisciplinair team, die agile werkt. Vanuit je team heb je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het hele traject; van idee tot release. Je eigen inbreng en initiatief wordt daarin zeer gewaardeerd. En... je hoeft nooit twee keer dezelfde bug te fixen, omdat we één platform hebben voor alle implementaties. Één codebase.

Wat als zeer positief wordt ervaren is dat je direct zelf verantwoordelijkheid hebt. Er zijn geen onzinnige regels en procedures. Je krijgt een open organisatie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Thuiswerken en/of werken op locatie is bespreekbaar. Dat geldt voor alles wat goed is voor jou én goed is voor Procurios.

Geïnteresseerd?


Stuur je CV dan naar Susanne Edelenbos via recruitment@procurios.nl.

Wij willen graag weten of er van beide kanten een duidelijke klik is. Onze sollicitatieprocedure bestaat daarom allereerst uit een kennismakingsgesprek. Daarop volgend voer je een sollicitatiegesprek met je directe collega’s. In het laatste, afrondende gesprek worden de arbeidsvoorwaarden met je besproken.

Alvast meer lezen over het werken bij Procurios? Bekijk onze Developer Portal

Hoe het is om bij Procurios te werken?

Lees onze verhalen of bekijk het vacatureoverzicht