Marketing Suite

De Procurios Marketing Suite is een geïntegreerd pakket dat u alle functionaliteit biedt die u als marketeer nodig heeft. Het biedt krachtige mogelijkheden voor Content Marketing, e-mailcampagnes, leadgeneratie, salesmanagement en CRM. Vele marketeers werken dagelijks met dit krachtige platform.

Klaar met IT-eilanden

U heeft genoeg van alle IT-eilanden. Losse actiewebsites, CRM, excellijsten, e-mailpakketten. Data van uw leads en klanten is overal en nergens. Als u een mailing wilt versturen bent u lang bezig met het verzamelen, opschonen en importeren van deze gegevens. Daarnaast loopt u altijd achter de feiten aan, uw data loopt altijd achter. Zodra u een mailing heeft verzonden en iemand zich heeft afgemeld loopt uw CRM-systeem alweer achter.

U eist integratie!

U wilt uw verschillende (actie)sites, uw blog en landingspagina's beheren vanuit 1 platform. Daarnaast wilt u binnen dat platform een geïntegreerd CRM-systeem. De gegevens van bezoekers die zich inschrijven op de nieuwsbrief worden direct, zonder overtypen, op de juiste plek opgeslagen. Een selectie maken wilt u direct vanuit datzelfde systeem, zodat u zeker bent dat alle nieuwe aanmeldingen maar ook uitschrijvingen verwerkt zijn in uw selectie.

Rondslingerende Excelsheets zijn verleden tijd met een geintegreerd CRM-systeem. Data van uw klanten en leads heeft u op 1 plek, inclusief hun social media profielen. U bent in control over uw leads- en klantdata.

Het toverwoord is integratie. Integratie voorkomt overtypwerk, brakke koppelingen en zorgt voor actualiteit en snelheid. Als professionele marketeer kunt u niet zonder. De kracht van de Procurios Marketing Suite is dat het een multi-functionele suite is

Content Marketing

Beheer meerdere portals, websites, blogs, landings- en actiepagina's. Herbruikbare artikelen en dynamische inhoud zorgen ervoor dat uw sites altijd up-to-date zijn.

Web Profiling

Van elke bezoeker wordt een profiel aangemaakt. Het in eerste instantie anonieme profiel wordt bij elk bezoek verrijkt met informatie over de interesses van deze bezoeker. Zodra deze bezoeker zich aanmeldt voor uw nieuwsbrief of een actie, heeft u een bereikbare suspect!

Behavioral Targeting

Op basis van het profiel dat wordt gemaakt via web profiling kunt u de inhoud van uw website afstemmen op de interesses van uw bezoekers. Dit verhoogt de conversie sterk!

Customer Relation Management (CRM)

Beheer uw relatiedata op 1 centrale plek. Of het gaat om klanten, leveranciers, medewerkers of uw netwerk, met het geïntegreerde CRM-pakket is uw data actueel en voor iedereen die toegangsrechten heeft beschikbaar.

Krachtige selecties

De juiste selecties maken is een kunst, met de vele "geautomatiseerde" filtermogelijkheden wordt dit kinderspel.

E-mailcampagnes

U gaat de conversatie aan met uw relaties. Met deze krachtige functionaliteit verstuurt e-mailnieuwsbrieven en zorgt u eventueel voor geautomatiseerde respons.

Lead / Sales Management

Het vinden van leads kost veel moeite. Snelle en correcte leadopvolging is een vereiste voor succesvolle sales. Onze Marketing Suite helpt u met het opvolgen van uw leads!