Reclame & Communicatie

Met Procurios voor reclame en communicatie haalt u gereedschap in huis waarmee u zelf supersites bouwt. Zonder gedoe met externe webbureaus of mensen die u niet begrijpt en die veel kosten. U hebt geen zin in vage web-abacadabra. Doe maar gewoon. In een uurtje heeft u het systeem in de vingers.

Geen techneuten meer nodig

U bent een reclame- of communicatiebureau en u wilt iets met internet doen. Er zijn volop kansen en mogelijkheden! Corporate website, campagnesite, actiesite, cross media. Geïntegreerde campagnes. E-mailings.

U zoekt een oplossing waarmee u de mogelijkheden echt kunt benutten en waarmee u ook nog wat marge maakt. Is een eigen webafdeling duur? Niet meer. Start in een paar klikken uw eigen internetbureau! Voortaan hebben creatieven geen techneuten meer nodig. U bouwt uw websites voortaan zelf, in een paar klikken. Zoveel en zo vaak u maar wilt. In het design dat u maar wilt. En met de functionaliteit die u maar wilt.

U kunt meteen aan de slag. Creatieve mogelijkheden? Volop. Welk design u ook ontwikkelt, in een klik en een zucht koppelt u het aan de site. Interactieve mogelijkheden? Wat u maar wilt. Online enquêtes, webshops, catalogi, e-mailings: allemaal een fluitje van een cent.

Echt iets voor u

U krijgt regelmatig de vraag of u bij die huisstijl die u ontwerpt, ook een passende website kunt ontwerpen. Of u laat websites bouwen door een partner die u eigenlijk niet begrijpt en zij u ook niet. Een 'partner' die u iets te vaak moet bellen, waar u altijd langer op moet wachten dan u wilt.

Uw klanten willen digitale mailings, maar u weet niet hoe dat makkelijk en snel kan. U wilt uw klant exact rapporteren wie heeft doorgeklikt vanuit de mailing naar de website. Kortom u bent een reclame- of communicatieprofessional en u wilt het maximale uit internet halen voor uw klant en uzelf!

U kunt websites maken die automatisch al geoptimaliseerd zijn voor zoekmachinemarketing. Qua vormgeving kan de website precies worden zoals u heeft bedacht en u kunt nieuwsbrieven versturen, volledig in de huisstijl van uw klant.

Uitgebreide websites bouwen

U kunt uw websites uitrusten met diverse soorten functionaliteit, waaronder polls/enquêtes, login mogelijkheden, een webshop, fotoalbums, video, nieuws, agenda, etcetera.

Websites beheren

U kunt meerdere websites beheren vanuit 1 systeem. Ook kunt u uw klanten toegang geven tot het beheer van hun site, via uw systeem. Omdat men gebruik maakt van onze WYSIWYG (What You See Is What You Get) - editor kan iedereen die met een tekstverwerker overweg kan ook de website beheren. Sjablonen van een website zijn te hergebruiken om hier een volledig andere website mee te maken.

Mailings versturen

U kunt nieuwsbrieven versturen, volledig in de huisstijl van uw klant, zoals u dat ontworpen heeft. Hiervoor maakt u gebruik van diverse mailingbestanden. Het mailingsonderdeel genereert rapporten over wie wanneer welke e-mail heeft geopend, hoe vaak vanuit een mailing is doorgeklikt en via welke link. U kunt afbeeldingen toevoegen. Er kunnen exportbestanden worden gegenereerd.