Professionalisering van uw vereniging

U wilt professionaliseren. Uw huidige automatisering schiet te kort. Informatie is verspreid over verschillende systemen en lastig vindbaar. Met een Procurios webplatform voor Verenigingen is uw informatie altijd binnen handbereik.

De juiste informatie op de juiste plek beschikbaar

Alle informatie die u als vereniging nodig heeft, stopt u in uw Procurios webplatform. En waar u, uw bestuur, verenigingsbureau en uw leden dat nodig hebben is het beschikbaar! Het Procurios webplatform is geïntegreerd met functionaliteit voor:

 • websites
 • afgeschermde ledensites
 • ledenbeheer en CRM
 • abonnementen
 • facturering
 • eventmanagement
 • documentbeheer
 • e-mailnieuwsbrieven
 • en nog veel meer

Google Apps geïntegreerd

Uw oplossing kan volledig geïntegreerd worden met Google Apps. Hiermee haalt u de meest krachtige software voor e-mail en gedeelde agenda's in huis. Ook biedt het veel functionaliteit voor het delen en gezamenlijk opstellen van documenten, spreadsheets en presentaties.

De integratie met Google Apps biedt veel gemak: Emails kunnen makkelijk gekoppeld worden aan een relatie, beheer van e-mailaccounts, alle documenten staan overzichtelijk op 1 plek en meer.

Bekijk wat Google Apps voor u kan betekenen

Veel van onze klanten zijn verenigingen of ledenorganisaties. Onze klanten zijn onder andere Vereniging van Keurslagers, ChristenUnie, Logeion, RECRON, VODN, Evangelische Alliantie en PvKO.

Bekijk hoe we de dromen van Logeion en PvKO hebben waargemaakt

Het Procurios webplatform is een slimme cloudoplossing (webapplicatie) waarmee u uw vereniging kunt professionaliseren!

We willen u graag kennis laten maken met onze visie op de mogelijkheden die er voor verenigingen online zijn. Graag laten we u zien waar kansen liggen die u beter nu kunt pakken dan later. En waarom uw website de toekomst bepaalt van uw vereniging

Verenigingen blog

 1. De (on)zin van Big Data voor verenigingsleden

  Wat is de waarde van Big Data voor jouw vereniging en jullie leden? Hoe kun je je leden beter helpen met Big Data? Je moet weten hoe je de juiste informatie verzamelt, hoe je dit interpreteert en hoe je je IT daarop inricht.

  Lees meer over "De (on)zin van Big Data voor verenigingsleden"

 2. Wat een vereniging kan leren van Jack Nicholson

  Met de slechts 2 minuten durende scène waarin Jack Nicholson een omelet bestelt in de film Five Easy Pieces kun je een parallel trekken met de (online) interactie tussen veel verenigingen en haar leden. 

  Lees meer over "Wat een vereniging kan leren van Jack Nicholson"

 3. De impact van 25 jaar WWW op verenigingen

  Op 12 maart 2014 vierde het World Wide Web (WWW) haar 25e verjaardag.
  Het leek ons een goed idee om eens terug te kijken welke impact het WWW heeft gehad op ons leven en meerbepaald op verenigingen.

  Lees meer over "De impact van 25 jaar WWW op verenigingen"

Bekijk al onze blogposts over verenigingen

Ontdek het Procurios webplatform voor Verenigingen!

Ontdek het gebruiksgemak en de kracht van het Procurios webplatform voor uw organisatie! We geven graag een vrijblijvende demonstratie. Laat uw e-mailadres achter als u geïnteresseerd bent, we nemen dan snel contact met u op!

Uw specifieke case? Die doen we ook

Dankzij onze projectaanpak kunnen wij alles voor u maken, op een manier die de meeste toegevoegde waarde biedt.

Lees over onze projectaanpak