Menu Producten
 1. Fundraising_Marketing_Time.jpg Marketing tips voor online fondsenwervers met weinig tijd

  Voor fondsenwervers is het binnenhalen van donateurs en leden zo ongeveer de meest belangrijke marketingdoelstelling. En niet alleen is het aantrekken van donateurs essentieel, ook het onderhouden van een goede relatie met deze donateurs is noodzakelijk voor jouw goede doel. Het bedenken, plannen en uitvoeren van een campagne kost veel tijd. Daarom geven we je graag een paar tips over hoe jij je tijd zo efficiënt mogelijk kan inzetten.

  Lees meer over "Marketing tips voor online fondsenwervers met weinig tijd"

  Jennifer Lie Fong 15 november 2016

 2. photo-1473186664755-1c495368b58c.jpeg Zo zorg je dat software voor fondsenwerving niet duur wordt

  Misschien denk je dat software voor fondsenwerving duur is, maar dat hoeft het niet te zijn. Ten minste, als je weet waar je op moet letten. Dat zijn, als het aan ons vraagt, de volgende punten: kies voor een betaalbaar softwarepakket speciaal voor fondsenwervende organisaties, kijk of je korting kunt krijgen, weet goed welke kosten er komen kijken bij software en weet wat software je op kan leveren. Al deze vier punten leggen we hieronder aan je uit.  

  Lees meer over "Zo zorg je dat software voor fondsenwerving niet duur wordt"

  Fieke van Bussel 4 november 2016

 3. 2919e13b.jpeg Top 3 LinkedIn berichten over fondsenwerving

  We verzamelen elke week de top 3 interessantste LinkedIn posts over een bepaald onderwerp. Deze week is het onderwerp: fondsenwerving.

  Lees meer over "Top 3 LinkedIn berichten over fondsenwerving"

  Fieke van Bussel 24 oktober 2016

 4. certificaat.png Beveilig gegevens met een SSL certificaat

  Wist je dat het verstandig is om op je website een SSL certificaat te hebben? Niet alleen als relaties kunnen inloggen en gegevens kunnen versturen, maar ook voor websites waarop dit niet gebeurt. Zo is je website namelijk veiliger én sneller. 
  Lees meer over "Beveilig gegevens met een SSL certificaat"

  Fieke van Bussel 19 september 2016

 5. tiny mce.png Update editor

  We zijn erg blij dat we kunnen melden dat onze HTML editor vernieuwd is. In mei 2013 is de eerste versie van de HTML editor in ons systeem in gebruik genomen: TinyMCE 3. Deze editor vind je onder andere in het CMS, Mailings en Blogs. We zijn de laatste tijd druk bezig geweest met het updaten van de editor en we zijn zelf erg enthousiast over de verbetering en veranderingen. We zijn natuurlijk benieuwd wat jij ervan vindt. Vanaf eind 2016 kunnen al onze klanten gebruik maken van onze geüpdatete editor. Omdat dat nog even duurt, lees je hieronder al wat de grootste wijzingen zijn. 

  Lees meer over "Update editor"

  Fieke van Bussel 8 september 2016

 6. Donatuersinzicht illustratie 3 redenen waarom geintegreerde software voor fondsenwerving onmisbaar is

  Er zijn veel meer dan 3 redenen te geven om te kiezen voor geïntegreerde software voor goede doelen. In deze blog  beschrijven we de 3 belangrijkste. Je bespaart veel tijd, veel kosten en het belangrijkste, met geïntegreerde software kom je echt toe aan het doel waar jouw organisatie voor staat!

  Lees meer over "3 redenen waarom geintegreerde software voor fondsenwerving onmisbaar is"

  Jos Jelier 4 juli 2016

 7. Van offline naar online marketing in fondsenwerving

  Van sponsorloop naar online community

  Fondsenwervers zijn goed in het binnenhalen van nieuwe donateurs en het loyaler maken van bestaande donateurs. Vroeger gebeurde dit allemaal offline, zonder internet. Je organiseerde een sponsorloop, ging langs de deuren met een collectiebus of verkocht merchandise tijdens een evenement. Maar je nieuwe donateurs zijn nu online en verwachten dat jij dat ook bent. Het is daarom nu tijd om je marketing activiteiten uit te breiden (of misschien zelfs wel helemaal over te zetten) naar online.

   

  Lees meer over "Van offline naar online marketing in fondsenwerving"

  Fieke van Bussel 4 juli 2016

 8. Google-Grants.jpg Maak jezelf zichtbaar met Google Grants

  Wist je dat je als stichting, fonds of verenging gebruik kunt maken van gratis Adwords advertentiebudget? Google heeft een programma voor non-profit organisaties: Google Grants. Als je je hiervoor aanmeldt, krijg je ruim €8500 per maand ($10.000) aan advertentiebudget. Op deze manier laat je nog meer mensen kennis maken met jouw doel en haal je meer donaties binnen. Je krijgt dit bedrag natuurlijk niet zo maar. Hieronder lees je wat je hiervoor moet doen.

  Lees meer over "Maak jezelf zichtbaar met Google Grants"

  Fieke van Bussel 28 juni 2016

 9. Screenshot keyword mate.png KeywordMate: sneller met je zoekwoorden in de top 10

  Er is een nieuwe SEO tool op de markt: KeywordMate. De tool werd in 2,5 jaar ontwikkeld samen met de Universiteit van Twente. Op de homepage van KeywordMate wordt een mooie belofte gedaan: je hoeft niet meer te gokken wat jouw top-10 van zoekwoorden is, met de tool weet je het zeker. Ook bespaar je tot 99% van je tijd met het vinden van de juiste zoekwoorden en creëer je succesvollere SEO campagnes.

  Klinkt goed? Dat vinden wij ook. Daarom testen we KeywordMate uit, om te kijken of de beloftes worden waargemaakt.

  Lees meer over "KeywordMate: sneller met je zoekwoorden in de top 10"

  Fieke van Bussel 13 juni 2016

 10. Knowledge Graph Google knowledge graph

  Je hebt 'm misschien al eens bewust of onbewust voorbij zien komen tijdens het zoeken, de knowledge graph. Google introduceerde de kenniskaart, zoals hij in het Nederlands heet, eind 2013 in Nederland. Met de knowledge graph wil Google je nog sneller antwoord geven op je vraag of zoekopdracht. Hoe ze dat doen en hoe jij er gebruik van kunt maken, lees je hieronder.  

  Lees meer over "Google knowledge graph"

  Fieke van Bussel 20 mei 2016