Terugblik Procurios Release Event 2018

Het eerste Release Event van dit jaar zit er alweer op! Het event heeft gezorgd voor een mooi kijkje achter de schermen. Zo is er hard gewerkt aan het verbeteren van het Procurios Platform en werken we met een klantbelofte: Build Engagement. Onze nieuwe slogan. Het was een prachtige zonnige dag en waar we eerst hadden gepland om binnen de koffie en hapjes te nuttigen kon alles naar buiten worden verplaatst. En wat was dat genieten.

Procurios Update
Met opgewarmde wangen kon de dag echt beginnen! Jos opende het event met een update over de ontwikkelingen die achter de schermen hebben plaatsgevonden:

  • Waar gaan we naartoe? Wat is de visie van Procurios? Jos vertelde over de switch van projectgericht werken naar productgericht werken.
  • Ons nieuwe slogan: Build Enagement, werd onthuld. Gezamenlijk werken we aan een mooie samenwerking. Dit is wat wij belangrijk vinden, zowel intern met alle Procurioten als voor onze klanten. Met ons platform kan je samen met je collega’s werken aan het opbouwen en verdiepen van Engagement met jullie leden/klanten.
  • Update over de AVG verwerkingsovereenkomst.
  • De doorgevoerde platformverbeteringen door middel van een live demo.

Product Owner coach
Begin januari is Remco bij ons komen werken in de rol als Product Owner Coach. Tijdens dit event kreeg Remco de ruimte om zichzelf voor te stellen en nader toe te lichten wat de rol van een Product Owner Coach is en in welke hoedanigheid de samenwerking tussen coach en klanten zal zijn. Dus kom je binnenkort sprinten, Remco zal je hierin begeleiden!

Plenaire ruimte met vaas en bloemen

Sessies in drie groepen
Tijdens de welverdiende koffiebreak konden klanten en Procurioten nader kennismaken en bijpraten, uiteraard buiten in het zonnetje onder het genot van koekjes en andere zoetigheden. Na deze break werden alle aanwezigen opgesplitst in 3 groepen. Zo werd er per groep een terugkoppeling gegeven over het release van 2017. En werden er stellingen behandeld die gingen over de dienstverlening van ons Service Team. Wat ons van veel nuttige informatie heeft voorzien in wat onze klanten belangrijk vinden en wat juist minder belangrijk.

Fundraising Community
Het officiële deel van de dag werd afgesloten door Jos waarbij hij vertelde over een nieuw experiment: De Fundraising Community. Een community waar wij onze /Fundraising klanten een platform bieden om eigen ervaringen uit te wisselen. Maar ook om de mogelijkheid tot een samenwerking te creëren, gezamenlijk werken naar verbetering van het platform, leren van elkaars ervaringen en nieuws te delen met elkaar. Mocht dit experiment slagen, dan kunnen we op een later moment uitbreiden naar meer klantcommunities voor onze andere klantgroepen

Professionele fotograaf
Alle aanwezigen konden aansluitend een professionele profielfoto laten maken door fotograaf Rob Lammerts. Deze kunnen de klanten gebruiken als profielfoto op de Fundraising Community of bijvoorbeeld als zakelijke profielfoto op LinkedIn. Rob was tevens de gehele dag aanwezig om ook een visuele verslaglegging te maken van het event. Benieuwd naar de foto’s van deze dag? Vindt ze hier op onze Facebookpagina.

Borreltijd!
Met een heerlijk verzorgde borrel sloten we de dag gezamenlijk af. Biertje, wijntje, hapjes en gezelligheid. Heb je dit event gemist? Er gaan zeker nog events aankomen dit jaar.

Tot dan!

Labels:

Plaats een reactie

Italic en bold

*Dit is italic*, en _dit ook_.
**Dit is bold**, en __dit ook__.

Links

Dit is een link naar [Procurios](http://www.procurios.nl).

Lijsten

Een lijst met bullets kan worden gemaakt met:
- Min-tekens,
+ Plus-tekens,
* Of een asterisk.

Een genummerde lijst kan worden gemaakt met:
1. Lijst-item nummer 1.
2. Lijst-item nummer 2.

Quote

Onderstaande tekst vormt een quote:
> Dit is de eerste regel.
> Dit is de tweede regel.

Code

Er kan een blok met code worden geplaatst. Door voor de tekst vier spaties te plaatsen, ontstaat een code-block.

Joan2.jpg

Joan Lufting

Inspireren & verbinden in gelijkwaardigheid. Via deze weg elkaar ontmoeten, dat is mooi!

Voordat je verder gaat ...

Met onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van de mogelijkheden van het Procurios Platform en de ontwikkelingen in de markt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Lees ook

  1. 21 november 20183 redenen waardoor je een unconference wilt gaan houden!0 reacties
  2. 08 oktober 2018De Procurios Unconference!0 reacties
  3. 03 mei 2018Organiseer je events met de module: Meetings&Events!0 reacties
  4. 21 november 2018Wandelnet zet stappen met gekoppeld CRM en CMS0 reacties
  5. 21 november 2018Column: Een duwtje in de rug van het manusje-van-alles0 reacties