Procurios browserextensie

Met deze extensie werk je snel en efficient met jouw Procurios Platform. Wil je snel een blogbericht of formulier op je website wijzigen? De extensie is altijd zichtbaar in je browser en brengt je meteen op de juiste plek in jouw Procurios Platform.

  • Sla je e-mails op als contactmomenten vanuit Gmail
  • Direct naar de juiste pagina of blogbericht in het CMS
  • Snel en eenvoudig naar jouw Procurios Platform

Contactmomenten maken vanuit Gmail

Heb je net een belangrijke e-mail verstuurd of ontvangen die je graag met collega's deelt? Met de Procurios Platform extensie sla je de e-mail in één klik op als contactmoment het het CRM. Zo wordt je e-mail meteen bij de juiste relatie opgeslagen.

Screenshot van waar contactmomenten in de Gmail interface geplaatst worden

Website snel en eenvoudig aanpassen

Heb je een typefout gevonden in een nieuwsbericht? Of wil je een verbetering aanbrengen op je website? Met de Procurios Platform extensie klik je direct door naar de juiste pagina in jouw platform. Of het nu bijeenkomsten, blogberichten of formulieren zijn.

Screenshots van de Procurios Platform extensie in gebruik

Gekoppeld aan jouw platform

Gebruik je Chrome, Edge of Firefox? Koppel de Procurios Platform extensie veilig en snel aan jouw platform. Zo heb je altijd een link naar jouw platform en kun je er direct mee aan de slag.

Screenshot van het linken van de Procurios Platform extensie aan een implementatie

Installeer de Procurios Platform extensie

Wil je aan de slag met deze browserextensie? Klik op de knop die hoort bij jouw browser, voeg de extensie toe aan je browser, koppel deze aan jouw Procurios Platform en je kunt 'm direct gebruiken. Hulp nodig? Bekijk dan de uitgebreide uitleg in ons Helpcenter.

Blijf op de hoogte

Ontvang nieuwe kennisartikelen, klantverhalen en productupdates in je mailbox

Je kunt je op ieder moment uitschrijven