Releases (Updates)

Van 'dat kan helaas (nog) niet' naar 'beschikbaar vanaf vandaag!'

Bij Procurios gaan we voor iedere dag een stukje beter. Dat zie je terug in de ontwikkeling van ons product. Iedere vier weken is er een nieuwe release. Dan krijgen al onze klanten automatisch de resultaten te zien van het werk van onze Procurioten. Zo plukken zij de vruchten van een up-to-date geĆÆntegreerd platform dat speciaal wordt ontwikkeld voor verenigingen en goede doelen.Ā 

  • Iedere vier weken een nieuwe release
  • Continue ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten
  • Technisch up to date

Releaseproces: Van ontwikkeling naar freeze naar release

1

Ontwikkeling šŸ§‘ā€šŸ’»

Hoe uitgebreid het platform van Procurios ook is: er blijft altijd ruimte voor ontwikkeling. Iedere dag werken onze developers aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en technische verbeteringen. Hierbij maken ze gebruik van een roadmap waarin de geplande ontwikkelingen staan. Ook zijn er klanten die - al dan niet samen met anderen - bewust investeren in extra productontwikkeling, wat nóg meer mooie features oplevert: ook voor jou!

2

Freeze šŸ¦

Om de vier weken vindt er een 'freeze' plaats op de ontwikkeling. Alles wat tot dan toe is gewijzigd wordt klaargemaakt om een week later beschikbaar te worden voor alle klanten. In de bevoreren versie worden alleen bugs opgelost en geen nieuwe functies toegevoegd. 

3

Release šŸ„³

Op de dinsdag erna releasen we de nieuwe versie: alle klanten plukken dan de vruchten van het gedane werk. In de releasenotes op onze website delen we alles over de wijzigingen. Alle functioneel beheerders, SuperUsers en overige geïnteresseerden ontvangen een update via e-mail. In de Procurios Club (alleen voor klanten) bekijk je ook een releasevideo en kun je je eerste reactie geven op de nieuwe opties. 

Release notes: Een overzicht van de releases

Zoekveld

Volgende pagina

Blijf op de hoogte

Ontvang nieuwe kennisartikelen, klantverhalen en productupdates in je mailbox

Je kunt je op ieder moment uitschrijven