Onze werkwijze

Je krijgt meer dan alleen een leverancier: we zijn je partner! Samen combineren we onze krachten om jouw organisatie voorop te brengen.

 • Persoonlijke aanpak
 • Professioneel eigenwijs
 • Ervaring en expertise

Onze werkwijze: Onze succesformule

We omschrijven onszelf vaak als een 'Uitdagende Partner'. We hanteren een open communicatie en denken met je mee. Wat is dan net onze succesformule?

Strategie

We brengen je doelen en succesfactoren duidelijk in kaart. Zo gaan we doelgericht aan de slag met je implementatie.

Ontwerp

Goede afspraken maken goede vrienden. We maken technische, functionele en/of grafische ontwerpen. Zo is je Platform en website afgestemd op je verwachtingen.

Uitvoering

Van visie naar realiteit! Onze ontwikkelaars en consultans gaan ijverig aan de slag om alles in goede banen te leiden.

Optimalisatie

Ook na je implemenatie blijven we als strategische partner aanwezig. We verbeteren je doelen en conversies op basis van cijfers en user feedback.

Zo werken we samen: We nemen je mee in ons verhaal

 • Elkaar leren kennen

  voor het starten van een partnership

  Tijdens een demo van Procurios tonen we je alle mogelijkheden. We luisteren goed naar je vragen en buigen ons over je pijnpunten. Geheel vrijblijvend!

 • Implementatie

  voor het inrichten van je Platform

  Samen met je dedicated consultant ga je aan de slag met het inrichten van je Platform. De combinatie van hun expertise en jouw vakkennis, zorgen voor een optimaal resultaat!

 • Diensten

  voor al je uitdagingen

  We stoppen niet na de implementatie! Ook er na kun je steeds rekenen op onze consultants en ons Serviceteam voor een optimale dienstverlening.

Informatie: Alle informatie over onze oplossingen en services

 • Fundraising

  voor Fondsenwervers

  Vanaf nu is ook alle informatie rondom /Fundraising op één plek te vinden! Ontdek wat /Fundraising voor jouw organisatie kan betekenen.

 • Members

  voor Verenigingen

  Benieuwd naar onze oplossing en service speciaal voor ledenorganisaties? /Members biedt alle features en services die je nodig hebt om te groeien. Ontdek het volledige aanbod. Of wil je meteen onze software in het echt zien? Vraag een demo aan!

 • Universal

  voor voor specifieke wensen

  Wil je een platform dat tot in de puntjes aansluit op je organisatie? Met deze oplossing op maat krijg jij wat je nodig hebt om optimaal te kunnen werken.

Heb je vragen? Bekijk het Procurios Helpcenter

Heb je vragen over ons platform? Op zoek naar hoe iets in de backend werkt? Hoe je die ene selectie in het CRM kan maken? Neem dan een kijkje in onze gebruikersdocumentatie.

Niet gevonden wat je zocht? Maak een ticket aan!

Procurios Helpcenter Maak een ticket aan