Professional Services: Onze diensten

Als full-service-partner kun je bij ons terecht voor een brede waaier aan diensten. We helpen je graag op weg en denken met je mee!

 • Implementatie

  voor het digitaliseren van je organisatie

  We zorgen ervoor dat je Procurios Platform aansluit bij je wensen en wat je nodig hebt. Op basis daarvan richten we je platform in en zorgen we voor een omgeving die vertrouwd en gebruiksvriendelijk is.

 • Digitale doorlichting

  voor het uitwerken van je project

  Alles begint bij een goed plan. Dat plan bieden we je aan in de vorm van een website- of optimalisatiestrategie. We brengen je pijnpunten en succesfactoren in kaart.

 • Consultancy Add-on

  voor strategisch verbeteren van je platform

  Onze Consultancy Add-on biedt je enkele vaste uren per maand aan consultancy. Samen verbeteren we je werkprocessen, vernieuwen we je website en evalueren we onze samenwerking.

 • Trainingen

  voor het opfrissen van je kennis

  Behoefte aan een product training? We nemen je mee in de werking van het Procurios Platform. Zo ben je snel weer op de hoogte van alle functionaliteiten en wordt je een echte SuperUser.

 • Webdesign

  voor het ontwerpen en bouwen van je website

  Op basis van jouw missie, analyseren, ontwerpen en realiseren we je website die past bij jouw verhaal. Geef je missie een boost!

 • Website optimalisatie

  voor het opfrissen en onderhouden van je website

  Elke 2 tot 5 jaar een nieuwe website is tegenwoordig de norm. Om die tijd wat op te rekken kunnen we ervoor zorgen dat je huidige website lekker fris, modern en snel blijft

Blijf op de hoogte

Ontvang nieuwe kennisartikelen, klantverhalen en productupdates in je mailbox

Je kunt je op ieder moment uitschrijven