KNCV

We hebben een ingewikkelde ledenadministratie en veel partijen zeiden dat Procurios ons kon helpen. Dat bleek te kloppen!

Marjan Sewradj ledenadministrateur bij KNCV

Juni 2016: Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging

De KNCV, Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging, bestaat al sinds 1903. De KNCV behartigt de belangen van haar ruim 8500 leden, organiseert netwerkactiviteiten en is bezig met de juiste beeldvorming over chemie.

  • 8.500 leden
  • 17 secties en verenigingen
  • 8 medewerkers

We hebben een veilig gevoel bij Procurios

“We zijn bij Procurios terecht gekomen via een andere relatie van Procurios. We vonden hun website er goed uitzien en zijn toen gaan praten”, vertelt Jan-Willem Toering, directeur van de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV). “We hebben een ingewikkelde ledenadministratie en veel partijen zeiden dat  Procurios ons kon helpen met een CRM.  Zij  begrepen precies wat we wilden.” Collega Marjan Sewradj vertelt verder: “We hebben het nieuwe systeem samen met Procurios gebouwd.”

Stap voor stap bouwen

“We waren onder de indruk van de manier van werken van Procurios. Ons oude CRM systeem was een 'black box'. Daarom moesten we het eerst helemaal uitpluizen. We hebben dat samen gedaan”, vertelt Marjan. “Soms zonk de moed me in de schoenen, maar we gingen stap voor stap vooruit. Elke keer leverde het team een stukje software op, dat testte ik en dan konden we weer verder. Het fijne van Scrum is dat je bijzondere zaken meteen kunt oplossen omdat je samen op kantoor zit. Het team stelde me gerust, verzekerde me dat het goed zou komen. Het was een lange reis, maar het is goed gekomen.”

Het fijne van Scrum is dat je bijzondere zaken meteen kunt oplossen omdat je samen op kantoor zit.

Samen ontwikkelen

Marjan was niet vanaf het begin overtuigd van de werkwijze. “In het begin was ik nog niet overtuigd van de toegevoegde waarde van bij het team zitten. Ik deed mijn eigen werk, maar op een andere plek”. Al snel zagen Marjan en Jan-Willem het anders. Jan-Willem: “Marjan was elke dag aanwezig in Wijk bij Duurstede, maar ik ging vaak aan het begin van de dag even langs om de dagstart mee te maken. Dan wist ik meteen waar ze mee bezig waren”. Marjan: “Verder in het proces kon ik het team helpen. Dan beantwoordde ik de vragen en konden zij weer verder. Ook is het fijn dat je snel weet wie wie is, ook doordat je met elkaar luncht.”

Vast aanspreekpunt

Marjan vindt het fijn dat de servicedesk altijd bereikbaar is voor vragen. “Het is nooit een last als je belt. Als er problemen zijn, worden die snel opgelost en krijg je als klant het gevoel dat de ontwikkelaars het wel voor elkaar krijgen. Het is helemaal fijn dat we nu een vast aanspreekpunt hebben op de servicedesk. Dat hadden we eerst niet en dat misten we wel. Iemand die alles weet van de inrichting van onze software. Wij kunnen telefonisch vragen stellen of even met elkaar om de tafel zitten.”

Procurios geeft ons een veilig gevoel. We hebben samen een flinke klus geklaard en alles klopt nu.

Geen zorgen

“We hebben nu een goed CRM en CMS systeem, met ondersteuning”, sluit Jan-Willem het gesprek af. “Dit geeft een stukje comfort. Als er iets mis gaat met het systeem en de administratie, dan hebben wij als vereniging echt een probleem. Maar daar maken we ons nu helemaal geen zorgen over. Procurios geeft ons een veilig gevoel. We hebben samen een flinke klus geklaard en alles klopt nu. Dat is een hele opluchting.”

bram.jpg

Nieuwsgierig geworden? Ik help je graag ontdekken of Procurios bij kan dragen aan de ontwikkeling van jouw organisatie.

Bram Van Roy - Business Developer open dialog open dialog LinkedIn

Klantverhalen: Dit vinden onze klanten van het Procurios platform

Karin Burghouwt bij Koninklijke VEMW

Door zo intensief samen te werken met het team van Procurios kregen we veel inzicht in hoe te beginnen, waar de kostbare tijd in te investeren en te ontdekken wat echt nodig is en wat niet

Profielfoto van Karin Burghouwt
Karin Burghouwt secretaris verenigingszaken bij Koninklijke VEMW

Gieneke Flohr bij ChristenUnie

Doordat we nu alle informatie in één systeem hebben staan, kan er veel meer automatisch. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over koppelingen en wat er mee mis kan gaan. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk!

Profielfoto van Gieneke Flohr
Gieneke Flohr data-adviseur bij ChristenUnie

Nynke de Monchy bij

Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan en hebben zorgvuldig voor de software van Procurios gekozen. Het werken met het Procurios Platform is erg prettig. Er zijn vele mogelijkheden.

Profielfoto van Nynke de Monchy
Nynke de Monchy communicatiemedewerker bij

Dirk De Man bij ZORG.tech

Procurios ontwikkelde voor ons een geheel nieuwe catchy website die door zowel medewerkers als onze leden zeer gesmaakt wordt

Profielfoto van Dirk De Man
Dirk De Man secretaris bij ZORG.tech

Pascale Braeckman bij Willemsfonds

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Procurios en raden het zeker aan bij andere verenigingen: doordat het één systeem is worden er veel minder fouten gemaakt

Profielfoto van Pascale Braeckman
Pascale Braeckman communicatiemedewerker bij Willemsfonds

Stephan Loerke bij

Veel organisaties denken dat ze uniek zijn en dat pasklare software zoals het Procurios platform hen zal beperken, maar het is net het tegenovergestelde!

Profielfoto van Stephan Loerke
Stephan Loerke CEO bij

Ulrich Leutbecher bij Oiko Credit

De kracht van Procurios is de flexibiliteit van het platform door de producten en add-ons. Hierdoor is het makkelijk uit te breiden en aan te passen aan je wensen.

Profielfoto van Ulrich Leutbecher
Ulrich Leutbecher Global Web Support coördinator (voormalig) bij Oiko Credit

Vincent Stoops bij Davidsfonds

Procurios heeft zowel de technische kennis als het zakelijk inzicht om te begrijpen wat onze organisatie nodig heeft

Profielfoto van Vincent Stoops
Vincent Stoops adjunct-directeur bij Davidsfonds

Floris van Overveld bij

Wat ik bijzonder prettig vond aan de samenwerking met Procurios, is dat zij verenigingen met al hun eigenaardigheden écht snappen.

Profielfoto van Floris van Overveld
Floris van Overveld Directeur bij

Liesbeth Baldee bij

Procurios bleek de goede match te zijn door niet alleen betaalbare software en de mogelijkheden ervan, maar ook omdat het systeem heel toegankelijk in gebruik bleek te zijn.

Profielfoto van Liesbeth Baldee
Liesbeth Baldee office manager bij

Raimond Fifis bij MOS

We houden meer energie over voor inhoudelijke zaken die bijdragen aan een toekomstbestendige vereniging

Profielfoto van Raimond Fifis
Raimond Fifis directeur bij MOS

Grégory Marchandise bij

Procurios zorgt er voor dat onze bezoekers / leden content op maat van hun interesses ontvangen; zowel via de website als in mailings. Dit leidt tot een verdubbeling van engagement op e-mails.

Profielfoto van Grégory Marchandise
Grégory Marchandise Digital Manager - Expert Content Marketing | Marketing Technology bij

Sophie Bijloos bij NVZD

We werken goed samen, Procurios zoekt naar de beste kwaliteit, denkt met je mee en het systeem is makkelijk in gebruik.

Profielfoto van Sophie Bijloos
Sophie Bijloos beleidsmedewerker bij NVZD

Marjan Sewradj bij KNCV

We hebben een ingewikkelde ledenadministratie en veel partijen zeiden dat Procurios ons kon helpen. Dat bleek te kloppen!

Profielfoto van Marjan Sewradj
Marjan Sewradj ledenadministrateur bij KNCV

Roel Mathies bij Milieudefensie

Onze droom is dat we ooit met alle duizenden leden één-op-één kunnen communiceren. Met het CRM van Procurios groeien we daar naar toe.

Profielfoto van Roel Mathies
Roel Mathies coördinator servicelijn bij Milieudefensie

Jeffrey Teggelove bij VODN

Door het Procurios platform kunnen we nu veel zelf, voornamelijk gericht op de communicatie met onze leden: uitnodigingen sturen, bijeenkomsten organiseren, ruimtes reserveren, etc.

Profielfoto van Jeffrey Teggelove
Jeffrey Teggelove algemeen secretaris bij VODN

Folko de Haan bij GroenLinks

Het systeem werkt gebruiksvriendelijk en neemt ons erg veel werk uit handen. Het is logisch van opzet: je komt er snel achter hoe alles werkt.

Profielfoto van Folko de Haan
Folko de Haan datamarketeer bij GroenLinks

Blijf op de hoogte

Ontvang nieuwe kennisartikelen, klantverhalen en productupdates in je mailbox

Je kunt je op ieder moment uitschrijven