Prijs Calculator

Kies je oplossing meer informatie
Relaties

Inbegrepen producten

 • CMS
 • Communities
 • CRM
 • Donations
 • Finance
 • Insights
 • Library
 • Mailings
 • Meetings & Events
 • Memberships
 • Platform
 • Gratis add-on
 • Gratis add-on
Add-ons (20% v.d. maand prijs)
Mobiele app

Totaal

€ 0per maand+€ 1000eenmalige opstartkosten ?Sprintsbouw wat je nodig hebt+€ 7500eenmalige app kosten

Exclusief BTW, jaarlijkse facturatie

FAQ: Hieronder beantwoorden we alvast de meest gestelde vragen

Wat zit er in de opstartkosten?

Binnen de opstartkosten maken we jouw persoonlijke omgeving en verzorgen we de SuperUser training. Daarna kan je zelf verder aan de slag met de inrichting of doe je een beroep op onze ervaren consultants.

Hoeveel uur kost het inrichten van de klantomgeving?

We weten pas hoeveel uur de inrichting ongeveer in beslag gaat nemen wanneer we jouw organisatie en de processen leren kennen. We nemen daarom de tijd om de processen van onze klanten goed te snappen en bespreken samen hoe we het Procurios Platform voor jullie het beste kunnen inrichten.

Ik heb al een website. Is dat een probleem?

De kracht van ons platform is dat het geïntegreerd is. Alle apps werken met elkaar samen en ook ons CMS waarin je de website beheert valt hieronder. Ons advies is dan ook om de website (op termijn) onder te brengen bij Procurios.

Maar je huidige website behouden, is zeker mogelijk. Door het plaatsen van stukjes code op je huidige site zorgen we ervoor dat inschrijvingen en donaties direct in je nieuwe platform terecht komen.

Wat telt als een relatie?

Ieder persoon, bedrijf of organisatie in je CRM is een relatie. Of het nu gaat om gebruikers van het platform, debiteuren, donateurs, abonnees, contactpersonen of mensen die zijn ingeschreven voor de nieuwsbrief of een profiel hebben op de website. /Fundraising en /Members zorgen ervoor dat je zo min mogelijk dubbele relaties in je systeem hebt en dat de informatie van al je relaties op één plek staat.

Ik heb al relaties en giften. Hoe komen die in dit systeem?

In onze oplossingen zit een aantal standaard importmogelijkheden. Hiermee kun je bijvoorbeeld relaties of giften importeren. Veel van onze klanten gaan hiermee zelf aan de slag aangezien je zelf het beste weet welke data je in ons platform wilt importeren. Onze consultants begeleiden je hier graag in.

Als ik één relatie meer heb dan in het pakket past, schuif ik dan direct op naar het volgende pakket?

Nee, dat gebeurt niet zomaar. Misschien heb je veel dubbele relaties of zijn er nieuwsbrief inschrijvers die deze toch niet meer willen ontvangen. Dan adviseren we om dit eerst op te schonen. Zijn er dan alsnog net iets meer relaties, dan ga je in overleg een pakket omhoog.

Ik twijfel nog of het systeem wel bij mijn organisatie past, waar kan ik meer informatie vinden?

Iedere maand organiseren wij een demo op onze kantoren in Wijk bij Duurstede en Mechelen. We laten zien hoe onze oplossingen werken en we vertellen meer over onze werkwijze. Een demo is volledig vrijblijvend en je hebt alle mogelijkheid om vragen te stellen. Wil je weten hoe andere klanten werken met ons platform? Lees dan de klantverhalen.

Heb je verder nog vragen?

Neem contact op

Schrijf je in op de nieuwsbrief