Nieuwsbrief

Wij spelen graag een actieve rol in het delen van kennis met onze klanten. Onze klanten krijgen daarom periodiek een nieuwsbrief. Zo is het bijhouden van ontwikkelingen, mogelijkheden van ons platform en kennis gemakkelijk. Deze nieuwsbrief kan echter interessant zijn voor iedereen!

Schrijf je in!

Schrijf je in en maandelijks leveren wij nieuws af in jouw mailbox. Zo blijft je op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden.

Wij weten, niet iedereen is geïnteresseerd in alle soorten informatie. Daarom bieden we je de mogelijkheid aan te geven waarover je updates ontvangt. De nieuwsbrief die je vervolgens ontvangt is op maat, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Waarop mogen we je bereiken?
Voorkeuren

Wat voor soort updates kun je verwachten bij deze categorie├źn?

Gebruik van de oplossing

Tips en best practices over het gebruik van ons platform. Inspiratie over hoe je meer uit je oplossing kunt halen. Het ontdekken van mogelijkheden waarvan je niet wist dat die bestonden.

Algemeen Procurios

Huishoudelijke mededelingen, onze openingstijden, updates over server-onderhoud. Dit gaat dus over Procurios in de breedte.

Nieuws uit de media

Nieuws uit de markt dat invloed heeft op jullie oplossing. Denk aan nieuwe wetgeving of een wereldwijd probleem zoals de Heartbleed-bug.

Visie, opinie en actualiteit

Onze visie op online marketing en alles wat hierbij komt kijken. Dit zijn verwijzingen naar onze blog-posts.

Productontwikkelingen

Een blik in de keuken van Procurios. Met welke product-ontwikkelingen zijn we momenteel bezig. Wat kun je in de toekomst van ons verwachten?

Releases

Aankondiging van de nieuwe release, met een paar highlights en een verwijzing naar onze release website.