Een centraal platform voor alle automatisering van de Keurslagers

Al meer dan 60 jaar is de Vereniging van Keurslagers (VVK) actief op de Nederlandse markt en is sindsdien uitgegroeid tot een ijzersterk kwaliteitsmerk.

600+ websites, online marketing, drukwerk, narrowcasting, etc.

Inmiddels zijn er bijna 600+ slagerijen die zich Keurslager mogen noemen. Voor de VVK en haar leden heeft Procurios een aantal belangrijke tools ontwikkeld. De Keurslagers maken gezamenlijk gebruik van een groot geïntegreerd Procurios webplatform voor het aansturen van 600+ websites, online marketing, het genereren van drukwerk, het aansturen van narrowcasting, samenwerken op het intranet en beheer van alle aangesloten Keurslagers.

Iedere keurslager kan zijn website (deels) zelf beheren en meedoen aan collectief opgezette acties.

In samenwerking met de VVK heeft Procurios een aantal unieke producten ontwikkeld

In afgelopen decennia is er veel veranderd op gebied van communicatie. In de food- en retailmarkt is ICT dan ook een steeds belangrijker rol gaan spelen. Procurios heeft in samenwerking met de VVK een aantal unieke producten ontwikkeld, die de communicatie met leden, klanten en leveranciers vele malen makkelijker maakt. Hierbij kun je denken aan de website, intranet, narrowcasting en online drukwerk. De VVK en keurslagers maken inmiddels dagelijks succesvol gebruik van deze toepassingen.

Een centraal platform voor alle automatisering van de Keurslagers

Het extranet van de Vereniging van Keurslagers is gericht op het informeren van leden, uitwisselen van informatie en het voorbereiden of uitvoeren van marketingacties waarbij drukwerk en online kanalen een onderdeel zijn. De Keurslagers kunnen namelijk met hun "online drukwerk module" folders, flyers en ander drukwerk volledig tekstueel en grafisch voorbereiden. Het systeem genereert vervolgens een PDF dat direct naar de drukker wordt gestuurd. Ook het sturen van e-mailings en het onderhouden van de website kan via het extranet gebeuren. Het extranet is een grote geïntegreerde webapplicatie waarmee een Keurslager maximaal ondersteund wordt op het vlak van ICT.

Terug naar het projecten-overzicht