Edwin van der Sar Foundation

De Edwin van der Sar Foundation bestaat uit een bestuur, een kleine dagelijkse leiding en een team van medisch specialisten. Ze zetten /Fundraising in voor hun relatiebeheer, het beter leren kennen van hun donateurs en het laten groeien van de stichting.

  • 10 Verschillende projecten
  • 2.400 Deelnemers met hersenletsel
  • 140 Locaties

Er is echt nagedacht over het systeem door Edwin van der Sar Foundation  

Maurice Brederode, directeur van de Edwin van der Sar Foundation, is blij dat de stichting met het platform van Procurios snel en makkelijk zelf de website en het donateursbestand kan beheren. “ Met Procurios als partner zijn wij klaar voor de toekomst” 

Stabiel en makkelijk te beheren bij de Edwin van der Sar Foundation

“Onze website moet goed en functioneel zijn", vertelt Maurice. "Onze stichting steunt mensen met hersenletsel. Daarom geen flashy website met bewegende beelden. Mensen moeten in een paar klikken door onze website kunnen gaan. Wij waren vooral op zoek naar een functionele en stabiele oplossing. We wilden oa. snel aanpassingen kunnen doen in eigen beheer”. Dit vond Maurice bij Procurios. “Met het CMS (websitebeheer) en het geïntegreerde CRM van Procurios kunnen we zelf de regie in handen nemen. Wij kunnen zo doen wat we moeten doen”.

Met het CMS en het geïntegreerde CRM van Procurios kunnen we zelf de regie in handen nemen.

Geschikt voor startende én (middel)grote stichtingen

Het sprak Maurice erg aan dat het Procurios systeem bestaat uit ‘hapklare brokken’. Door het werken met oplossing met producten, vindt hij het systeem van Procurios geschikt voor beginnende, maar ook voor grotere stichtingen. Maurice: “We organiseren veel acties en hebben veel donateurs. Echter, die database zat niet in één systeem. We wilden graag professionaliseren en een beter beeld krijgen van onze donateurs. Precies weten welke mensen ons steunen, waarom zij ons steunen en deze relaties dan categoriseren”. Met het CMS en het CRM van Procurios kan de Edwin van der Sar Foundation meteen aan de slag.

Edwin van der Sar Foundation


Snel werken met sprints

“Het werken in sprints is goed”. Maurice is enthousiast over deze manier van werken van Procurios. “Het is kort en krachtig. Je bent niet maanden lang heen en weer aan het bellen en mailen. In een week waren we klaar.” Maurice geeft aan dat het misschien niet nodig was geweest om zelf de hele week op het Procurios kantoor aanwezig te zijn. “De programmeurs zijn de hele dag druk bezig en je bent daar niet de hele tijd bij nodig. Maar het is wel mooi om naast een programmeur te zitten en hem te zien bouwen wat jij vraagt.” De uitleg die Procurios over het CMS heeft gegeven was goed, vertelt Brederode. En voor vragen die de foundation had over het CRM, over donateursbeheer is de stichting een middag teruggekomen. Maurice: “We hebben op deze manier heel snel gewerkt”.  

Profiteren van expertise en ervaring voor de foundation

“Het mooie van Procurios vind ik dat ze ruime expertise hebben, maar ze praten in een taal die wij ook begrijpen. Bovendien is die expertise al standaard vertaald in mooie foefjes en opties in het systeem”, zegt Maurice. “Het lijkt zo vanzelfsprekend wat je met het systeem kan, maar er is echt over nagedacht. Wat Procurios van andere klanten leert, kunnen ze ook weer gebruiken voor ons. Daar heb je als klant veel voordeel van. Hierdoor hebben we nooit gedoe met het systeem. Bovendien krijg je er met de mensen van Procurios een bak ervaring bij. Het klopt zo helemaal”. 

Customer stories: This is what our customers think of the Procurios platform

Tom Ysewijn at Oxfam-Wereldwinkels

De kennis die jullie in huis hebben is goud waard! Daarin onderscheiden jullie je met andere bedrijven die wij op ons pad zijn tegengekomen.

Profile picture of Tom Ysewijn
Tom Ysewijn digitale communicatie at Oxfam-Wereldwinkels

Steven de Weirdt at Aditi

In plaats van losse papiertjes beheren we nu online CRM, website en mailings. Dat loopt tot op heden heel erg goed

Profile picture of Steven de Weirdt
Steven de Weirdt communicatie & ledenwerving at Aditi

Bernie Hermes at VUmc

/Fundraising is veel meer dan een CRM-systeem alleen. Elke week ontdekken we nieuwe mogelijkheden. /Fundraising kan veel en je hoeft relatief weinig te doen.

Profile picture of Bernie Hermes
Bernie Hermes manager vriendenprogramma at VUmc

Want to know if Procurios can help your association or foundation?

Get in touch!

Martijn Merkens.jpg

Martijn Merkens0343-596040

Sign up to our newsletter