Websitestrategie

De website van je vereniging of stichting speelt een cruciale rol in het werven en behouden van leden en donateurs. Zaak dus om hem tot in de puntjes in orde te maken!

 • Analyse
 • Strategische begeleiding
 • Praktisch Rapport

Volle vaart vooruit: Website advies voor verenigingen

Je kunt je missie beter in de praktijk brengen met een website die is afgestemd op je doelen. Wij helpen je om de juiste keuzes te maken!

Succesfactoren

Wat maakt je vereniging uniek? Door je succesfactoren centraal te stellen, hebben we een sterke leidraad voor de structuur van je website.

Analyse

Wie is je doelgroep? Hoe ziet je website taxonomie er uit? We verdiepen ons in het DNA van je organisatie en helpen je om je boodschap af te stemmen op je doelgroep(en).

Praktisch rapport

We geven je duidelijke richtlijnen en adviezen, waarmee je eindelijk je doelgroep bereikt. Met quick-wins kan je al snel een verschil maken.

Wat maakt jouw vereniging uniek?

Je succesfactoren bepalen waarom leden of donateurs telkens weer terugkeren. We werken tijdens een strategische sessie samen uit welke succesfactoren voor jou belangrijk zijn, waar pijnpunten liggen en hoe we hier op kunnen inspelen.

 • Succesfactoren in kaart
 • Pijnpunten helder
 • Strategische meeting
Strategische sessie voor succesfactoren verenigingen

Wie zijn je leden of donateurs?

We stellen samen user persona's op. Dit zijn gedetailleerde beschrijvingen van personen in de doelgroep van jouw organisatie. Deze persona krijgt een naam, een gezicht, persoonlijke kenmerken, doelen en voorkeuren.

 • Doelgroep in beeld
 • Onafhankelijke analyses
 • Interviews
 • Enquêtes
 • User persona's
Identificeren van de juiste doelgroep

Strategie op basis van échte data

Hoe ontdek je nu echt waar je kunt verbeteren? Aan de hand van je data gaan we dieper onderzoeken waar we verbeteringen kunnen doorvoeren. Moeten we je website opnieuw aanpakken? Hoe gaan we te werk? Samen met onze consultants maken we een visie voor de toekomst.

 • Google Analytics data
 • Landingspagina's
 • Website taxonomie
Websitestatistieken visueel weergegeven

Wat kun je verwachten?

Met onze website strategie kun je meteen aan de slag. We geven je duidelijke richtlijnen, adviezen en quick-wins!

Feature vergelijking
Features Website strategie
Persoonlijk advies mét actieplan Je krijgt van ons een praktisch rapport met daarin duidelijke richtlijnen waarmee je meteen aan de slag kan. Aanwezig
Ervaren strategische consultant Onze ervaren strategische consultants beheren de kunst van de 'Waarom'-vraag. Samen met jouw organisatie gaat hij/zij aan de slag om je het gepaste advies te geven. Aanwezig
Analyse We brengen duidelijk je noden en wensen in kaart. Zo krijg je concrete inzichten waar je kan verbeteren. Aanwezig
Doelgroepanalyse We kijken wie de verschillende doelgroepen zijn en stellen user persona's op. Aanwezig
Content strategie We bepalen een content strategie waarbij we de taxonomie vastleggen en de content mix. Aanwezig
Succesfactoren en pijnpunten We bepalen samen wat de succesfactoren zijn voor het project en wat de belangrijkste pijnpunten zijn die het project moet oplossen Aanwezig
Analyse huidige website & bezoekers Aan de hand van tracking tools onderzoeken we het gebruik van je website en wie je bezoekers zijn. Aanwezig
Grafisch ontwerp We maken een ontwerp voor je website en zorgen voor een aangepaste of nieuwe huisstijl. Op aanvraag
Prijs Vanaf € 2.000

"When you're up to your neck in alligators, it's hard to remember that your initial objective was to drain the swamp": Welke soorten strategie bieden we?

 • Optimalisatie strategie

  voor je systemen en werkprocessen

  Zie je door de bomen het bos niet meer? Tijd om je huidige processen en tools te optimaliseren. We werken een optimalisatie strategie uit, waardoor jij weer efficient aan de slag kan.

 • Website strategie

  voor je online aanwezigheid

  Een website is meer dan een uithangbord. Het één van de kanalen die je inzet om je doelen te bereiken. Wij stellen de structuur, taxonomie en inhoud af op de doelgroep zodat een bezoeker zo snel mogelijk converteert.

 • Op maat

  voor specifieke items

  Heb je nood aan meer? Dan gaan onze consultants samen met jou aan de slag voor een strategie op maat. Met een sterke grafische expertise, ruime vakkennis en marketinginzicht krijg je een digitaal plaatje dat helemaal aan je verwachting voldoet!

Neem de touwtjes in handen!

Ga jij ook samen met onze consultants aan de slag? 

Neem contact op Bekijk onze ontwerp opties!

Klantverhalen: Zo maken zij gebruik van het Procurios Platform

Roel Mathies bij Milieudefensie

Onze droom is dat we ooit met alle duizenden leden één-op-één kunnen communiceren. Met het CRM van Procurios groeien we daar naar toe.

Profielfoto van Roel Mathies
Roel Mathies Coördinator Servicelijn bij Milieudefensie

Liesbeth Baldee bij Harteraad

Procurios bleek de goede match te zijn, niet alleen door de betaalbare software en de mogelijkheden ervan, maar ook omdat het systeem heel toegankelijk in gebruik bleek te zijn.

Profielfoto van Liesbeth Baldee
Liesbeth Baldee Officemanager bij Harteraad

Folko de Haan bij GroenLinks

Het systeem werkt gebruiksvriendelijk en neemt ons erg veel werk uit handen. Het is logisch van opzet: je komt er snel achter hoe alles werkt.

Profielfoto van Folko de Haan
Folko de Haan Datamarketeer bij GroenLinks

Blijf op de hoogte

Ontvang nieuwe kennisartikelen, klantverhalen en productupdates in je mailbox

Je kunt je op ieder moment uitschrijven