Optimalisatie strategie

Je systeemlandschap op punt hebben is belangrijk voor de werking binnen je organisatie.

 • Systeemlandschap analyse
 • Je werking in beeld gebracht
 • Praktisch rapport

Systeemlandschap in kaart

Tijdens een grondige analyse brengen we je systeemlandschap in kaart. Welke systemen werken niet goed samen? Welke systemen worden allemaal gebruikt?

Werkprocessen doorlichten

Eenmaal we weten hoe je systeemlandschap eruit ziet, bekijken we je werkprocessen. Waar is ruimte voor verbetering? Welke automatisatie is mogelijk?

Praktisch rapport

We geven je duidelijke richtlijnen en adviezen, waarmee eindelijk je doelgroep bereikt. Met quick-wins kan je al snel een verschil maken.

Systeemlandschap

Voor je het goed en wel beseft gebruikt je organisatie meer dan 15 verschillende tools en diensten. We inventariseren wat deze diensten doen, waarvoor je ze gebruikt en wie over de kennis beschikt.

 • Analyse
 • Inventaris van je systemen
 • Overzicht van je tools en diensten

Werkprocessen

Hoe efficiënt je organisatie werkt, bepaalt ook hoe efficient je je doelgroep bereikt. Samen doorgronden we de pijnpunten van je huidige werking en gaan op zoek naar verbeteringen. Automatisering is heus niet zo ver weg!

 • Je huidige werking in kaart
 • Op zoek naar verbeteringen
 • Inzicht in automatiseringen

Adviezen en rapport

Met onze expertise en ervaring geven we je doelgerichte tips en adviezen die je meteen kan toepassen. Daarnaast krijg je van ons een rapport met duidelijke richtlijnen en manieren waarop je zorgt voor een betere work-flow.

 • Praktisch rapport
 • Tips & Tricks
 • Actieplan waarmee je aan de slag kan

Wat kun je verwachten?

Met onze optimalisatie strategie kun je meteen aan de slag. We geven je duidelijke richtlijnen, adviezen en quick-wins!

Feature vergelijking
Features Optimalisatie strategie
Persoonlijk advies mét actieplan Je krijgt van ons een praktisch rapport met daarin duidelijke richtlijnen waarmee je meteen aan de slag kan. Aanwezig
Ervaren strategische consultant Onze ervaren strategische consultants beheren de kunst van de 'Waarom'-vraag. Samen met jouw organisatie gaat hij/zij aan de slag om je het gepaste advies te geven. Aanwezig
Analyse We brengen duidelijk je noden en wensen in kaart. Zo krijg je concrete inzichten waar je kan verbeteren. Aanwezig
Succesfactoren en pijnpunten We bepalen samen wat de succesfactoren zijn voor het project en wat de belangrijkste pijnpunten zijn die het project moet oplossen Aanwezig
In kaart brengen huidige systemen en processen We brengen duidelijk in kaart wat je nu gebruikt en hoe je dat doet. Aanwezig
Aanbevelingen optimaal systeemlandschap Deze aanbeveling is technologieneutraal en kan je gebruiken om volgende stappen te ondernemen. Bijvoorbeeld een leveranciersselectie. Aanwezig
Presentatie aan interne organisatie Wij stellen een samenvatting van het rapport voor aan de interne organisatie (naar keuze team / directie / Raad van Bestuur) Aanwezig
Prijs Vanaf € 4.000

Krijg jij ook alles duidelijk in beeld?

Ga samen met onze consultans aan de slag! Met onze Optimalisatie strategie brengen we structuur in je werking en processen.

Neem contact op Bekijk onze succesverhalen

Klantverhalen: Lees over het verschil dat Procurios maakt bij onze klanten

Grégory Marchandise bij UBA

Procurios zorgt er voor dat onze bezoekers / leden content op maat van hun interesses ontvangen; zowel via de website als in mailings. Dit leidt tot een verdubbeling van engagement op emails.

Profielfoto van Grégory Marchandise
Grégory Marchandise Coördinator Digital Manager - Expert Content Marketing bij UBA

Pascale Braeckman bij Willemsfonds

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Procurios en raden het zeker aan bij andere verenigingen: doordat het één systeem is worden er veel minder fouten gemaakt.

Profielfoto van Pascale Braeckman
Pascale Braeckman Communicatiemedewerker bij Willemsfonds

Tom Ysewijn bij Oxfam Wereldwinkels

De kennis die jullie in huis hebben is goud waard! Daarin onderscheiden jullie je met andere bedrijven die wij op ons pad zijn tegengekomen.

Profielfoto van Tom Ysewijn
Tom Ysewijn Digitale communicatie bij Oxfam Wereldwinkels

"When you're up to your neck in alligators, it's hard to remember that your initial objective was to drain the swamp": Welke soorten strategie bieden we?

 • Optimalisatie strategie

  voor je systemen en werkprocessen

  Zie je door de bomen het bos niet meer? Tijd om je huidige processen en tools te optimaliseren. We werken een optimalisatie strategie uit, waardoor jij weer efficient aan de slag kan.

  Ontdek hoe Ontdek hoe
 • Website strategie

  voor je online aanwezigheid

  Een website is meer dan een uithangbord. Het één van de kanalen die je inzet om je doelen te bereiken. Wij stellen de structuur, taxonomie en inhoud af op de doelgroep zodat een bezoeker zo snel mogelijk converteert.

  Ontdek hoe Ontdek hoe
 • Op maat

  voor specifieke items

  Heb je nood aan meer? Dan gaan onze consultants samen met jou aan de slag voor een strategie op maat. Met een sterke grafische expertise, ruime vakkennis en marketinginzicht krijg je een digitaal plaatje dat helemaal aan je verwachting voldoet!

  Contacteer ons Contacteer ons