Website strategie

Het is eenvoudig om de structuur van je website uit handen te verliezen. Met een doelgerichte aanpak behaal je optimale conversies en bereik. Wordt jouw website ook een precisie tool?

 • Analyse
 • Strategische begeleiding
 • Praktisch Rapport

Succesfactoren

Wat maakt jouw organisatie uniek? Door je succesfactoren voorop te stellen, hebben we een sterke leidraad voor de structuur van je website.

Analyse

Wie is je doelgroep? Hoe ziet je website taxomomie er uit? We verdiepen ons in het DNA van je organisatie en helpen met je boodschap naar buiten te brengen.

Praktisch rapport

We geven je duidelijke richtlijnen en adviezen, waarmee je eindelijk je doelgroep bereikt. Met quick-wins kan je al snel een verschil maken.

Wat maakt jouw organisatie uniek?

Je succesfactoren bepalen waarom leden of donateurs telkens weer terugkeren. We werken tijdens een strategische sessie samen uit welke succesfactoren je hebt, waar pijnpunten liggen en hoe we hier op kunnen inspelen.

 • Succesfactoren in kaart
 • Pijn punten in kaart
 • Strategische meeting

Op basis van échte data

Hoe ontdek je nu echt waar je kan verbeteren? Aan de hand van je data gaan we dieper onderzoeken waar we verbeteringen kunnen doorvoeren. Moeten we je website opnieuw aanpakken? Hoe gaan we hier tewerk? Samen met onze consultants brengen we hier duidelijkheid in.

Op basis van échte data

Hoe ontdek je nu echt waar je kan verbeteren? Aan de hand van je data gaan we dieper onderzoeken waar we verbeteringen kunnen doorvoeren. Moeten we je website opnieuw aanpakken? Hoe gaan we hier tewerk? Samen met onze consultants brengen we hier duidelijkheid in.

"When you're up to your neck in alligators, it's hard to remember that your initial objective was to drain the swamp": De strategische sessie(s)

Feature vergelijking
Features Strategische sessie
Gratis We gaan gratis aan de slag en maken duidelijke afspraken. Aanwezig
Zonder verplichtingen Ook na de strategische sessie is er geen verplichting. Met het vernieuwde inzicht kan je aan de slag met Procurios of een andere leverancier. Aanwezig
Ervaren strategische consultant Bij Procurios hebben we de ervaring en kennis in huis om jou het gepaste advies te geven. Zij beheren de kunst van de 'Waarom'-vraag. Aanwezig
Basis Analyse We brengen duidelijk je noden en wensen in kaart. Zo heb je concreet de informatie die je nodig hebt om een gepaste oplossing te kiezen. Aanwezig
Volledige analyse en actieplan Met onze expertise kunnen we ons ook helemaal verdiepen in jouw organisatie en sector. Samen werken we een stappen plan uit en duidelijke richtlijnen hoe je nu en in de toekomst kan verbeteren. Prijs op aanvraag

Neem de touwtjes in handen!

Ga jij ook samen met onze consultants aan de slag? 

Neem contact op Bekijk onze ontwerp opties!

Klantverhalen: Lees over het verschil dat Procurios maakt bij onze klanten

Grégory Marchandise bij UBA

Procurios zorgt er voor dat onze bezoekers / leden content op maat van hun interesses ontvangen; zowel via de website als in mailings. Dit leidt tot een verdubbeling van engagement op emails.

Profielfoto van Grégory Marchandise
Grégory Marchandise Coördinator Digital Manager - Expert Content Marketing bij UBA

Pascale Braeckman bij Willemsfonds

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Procurios en raden het zeker aan bij andere verenigingen: doordat het één systeem is worden er veel minder fouten gemaakt.

Profielfoto van Pascale Braeckman
Pascale Braeckman Communicatiemedewerker bij Willemsfonds

Tom Ysewijn bij Oxfam Wereldwinkels

De kennis die jullie in huis hebben is goud waard! Daarin onderscheiden jullie je met andere bedrijven die wij op ons pad zijn tegengekomen.

Profielfoto van Tom Ysewijn
Tom Ysewijn Digitale communicatie bij Oxfam Wereldwinkels

"When you're up to your neck in alligators, it's hard to remember that your initial objective was to drain the swamp": Welke soorten strategie bieden we?

 • /Optimalisatie strategie

  voor je systemen en werkprocessen

  Zie je door de bomen het bos niet meer? Tijd om je huidige processen en tools te optimaliseren. We werken een optimalisatie strategie uit, waardoor jij weer efficient aan de slag kan.

  Ontdek hoe Ontdek hoe
 • /Website strategie

  voor je online aanwezigheid

  Een website is meer dan een uithangbord. Het één van de kanalen die je inzet om je doelen te bereiken. Wij stellen de structuur, taxonomie en inhoud af op de doelgroep zodat een bezoeker zo snel mogelijk converteert.

  Ontdek hoe Ontdek hoe
 • /Op maat

  voor specifieke items

  Heb je nood aan meer? Dan gaan onze consultants samen met jou aan de slag voor een strategie op maat. Met een sterke grafische expertise, ruime vakkennis en marketinginzicht krijg je een digitaal plaatje dat helemaal aan je verwachting voldoet!

  Contacteer ons Contacteer ons