Members Menu Producten

/Members

Leden delen passie, interesses, liefde voor vakmanschap, ambitie, uitdagingen, inzicht, kennis, diensten en producten. Verenigingen bieden onmisbare toegevoegde waarde die nooit verandert; mensen verenigen! Internet is een ideale infrastructuur voor het verbreden en versterken van jouw vereniging!

Procurios /Members is het ideale platform voor ledenorganisaties.

CRM Meer dan ledenadministratie

Met de Procurios /Members haal je het maximale uit ledendata. Informatie over je leden is dan niet meer versplinterd over meerdere softwarepakketten. Je beheert alle (individuele) ledengegevens centraal in de CRM-module en het is daarmee het kloppend hart van je ledendata. Het is het fundament voor jouw persoonlijke communicatie en dienstverlening-op-maat voor elk lid. Slim segmenteren was nog nooit zo gemakkelijk.

Abonnementen & Contributies Verbeter je structurele inkomsten

Contributies en abonnementen zijn essentieel voor jouw vereniging en daarom moeten facturatie en administratie feilloos verlopen. De module Subscriptions (abonnementenbeheer) werkt integraal met het CRM en Invoices (Facturatie). In de CRM-module kun je abonnementsdata gebruiken voor segmentatie. Met de module Invoices factureert en verstuur je gemakkelijk, geautomatiseerd en electronisch alle abonnementen op het juiste tijdstip! 

Jouw website Essentieel voor marketing & dienstverlening

Via je website werf je nieuwe leden en faciliteer je bestaande leden. Daarom moet je website een integraal onderdeel zijn van jouw verenigingsplatform zodat leden online hun persoonlijke gegevens kunnen inzien, interesses kunnen aangeven of aanmelden voor activiteiten. Alle interactie met je leden op jouw sites wordt uiteraard verwerkt in andere geïntegreerde onderdelen zoals bijvoorbeeld het CRM, bijeenkomstenbeheer, e-mailmarketing en je social community.

Nieuwsbrieven Persoonlijker is beter!

Je wil je leden persoonlijk benaderen. De content van je nieuwsbrieven moet relevant zijn voor de ontvanger. Met /Members stuur je gepersonaliseerde e-mails waarbij de inhoud zich aanpast aan de interesses van jouw lid. Daarmee biedt je echte meerwaarde omdat je persoonlijk en to-the-point jouw leden informeert.

Vorige afbeelding Volgende afbeelding
Nieuwsbrief maken Personaliseren

Bijeenkomsten & Events Makkelijk leden verenigen

Je verenigt mensen, offline én online onder andere met bijeenkomsten en evenementen. Met / Members organiseer je professioneel en efficient elke bijeenkomst. Alle communicatie met betrekking tot je activiteiten verloopt grotendeels geautomatiseerd maar persoonlijk. De module Meeting&Events is namelijk een geintegreerde module van je verenigingsplatform en werkt dus bijvoorbeeld nauw samen met de CRM- en de Invoices-module. 

Community Social Collaboration

Een community is een krachtig middel om (interne) communicatie te versterken. Hoe ideaal is het om een eigen community te hebben die je zelf indeelt op thema? De module Community faciliteert teamgenoten optimaal door hen via jouw eigen online community met elkaar te verbinden. Je biedt een platform voor betere communicatie, kennisdeling tussen collega's met dezelfde interesses (thema’s) en activiteiten (commissies, etc).

Kennisbank Leden binden door kennis te delen

Kennisdelen zie je als een integraal onderdeel van je taken. De kennisbank is met Procurios / Members ook integraal onderdeel van je verenigingsplatform. Het is voor je leden makkelijk toegankelijk en doorzoekbaar. De module KnowledgeBase biedt namelijk vele zoek- en filtermogelijkheden maar ook geavanceerde in-document-search: gebruikers kunnen zoeken op termen in documenten. Je leden kunnen hun eigen documenten uploaden terwijl je unieke content verzamelt en de controle houdt. Door samenwerking met leden houdt je de kennis actueel en compleet.

  • knowledge-base.gif

Finance & Invoicing Gemak voor jou én jouw leden

Met e-facturen, incasso’s, iDeal, Paypal en duidelijke communicatie maak je het voor leden veel makkelijker om te betalen. De slimme module Invoices, uiteraard volledig geïntegreerd op je platform, maak het jezelf vooral gemakkelijk. Subscriptions (abonnementenbeheer) geeft geautomatiseerd alle te verlengen abonnementen (contributies) door aan Invoices. De module Meetings&Events doet hetzelfde voor de betaalde events. De electronische facturen worden automatisch voor je verzonden. Het bankbestand voor incasso’s genereer je met 1 klik. Het electronisch bankafschrift lees je in waarna alle betaling automatisch worden gematcht aan de facturen.