Procurios Release Event, borrel op het schoolplein

11 October 2017 Jennifer Lie Fong 3 minute read

Het Procurios Release Event oktober 2017 is een feit!

Gisteren vond ons tweede Release Event van dit jaar plaats en wat hebben we genoten! Bij het versturen van de uitnodigingen hebben we al direct duidelijk gemaakt dat de klant-die-het-beter-weet een must was voor ons programma. Waarom? Lees snel verder!

Nadat de ballonnen voor de deur van The Colour Kitchen Zuilen waren neergezet, stroomde het oude schoolgebouw steeds sneller vol. Binnen was het lekker warm en met de opening in de oude Christinazaal waanden we ons zeker weer even terug in de schoolbanken!

Nieuwe features

Deze keer gelukkig geen wiskunde of gymles, maar een korte update van waar we binnen Procurios de afgelopen maanden aan hebben gewerkt. Zo heeft de facturatiemodule Invoices een boel veranderingen ondergaan die het werken ermee een stuk makkelijker maken. Of wordt het zometeen mogelijk om je blog, bijeenkomsten en mailings in verschillende talen te versturen. Daarnaast is de module Community een stuk interactiever geworden, is er een nieuwe versie van de Procurios Chrome Extensie en liet Jos een live demo van de Procurios App zien!

Heb je het Release Event gemist? Geen zorgen, al onze klanten ontvangen een bericht over de nieuwe ontwikkelingen die beschikbaar komen met de release van 1 november.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming

Maar naast een fantastisch platform, bieden we onze klanten ook graag kennis en informatie aan. Daarom was het Release Event ook de gelegenheid om onze klanten alvast voor te bereiden op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, of de Engelse afkorting GDPR) Geen jurist in huis, dus gelukkig kon Bart Van den Brande van Sirius Legal ons goed uit de brand helpen. In bijna een uur tijd heeft hij de belangrijkste feiten over de nieuwe regels rondom privacy en gegevensbescherming met ons kunnen delen.

Nu weten we dat een uur nauwelijks genoeg is om zeker te weten dat je alles op orde hebt voor de ingang van de AVG. Om die reden zijn we bezig met een concept dat ook jouw organisatie ‘GDPR compliant’ helpt maken. Houd ons in de gaten voor meer nieuws hierover!

De klanten vertellen

Daarna werden de rollen omgedraaid! Bij Procurios zijn we namelijk erg benieuwd naar de ideeën die onze klanten hebben. Op die manier kunnen wij werken aan een platform dat steeds beter aansluit op de toekomstvisie en wensen van de klant. Om die reden was de klant-die-het-beter-weet dan ook meer dan welkom op ons event. En gelukkig zat de zaal vol!

De groep werd opgesplitst in drieën, waarbij er werd gelet op branches en sectoren waarin de klanten opereren. Dit tot groot genoegen: eindelijk konden ze eens kennismaken met elkaar! Al gauw hingen er roze post its aan muur met ideeen om het platform nog beter te laten helpen bij het vertellen van het verhaal van de klant. En er zitten genoeg pareltjes tussen! Momenteel moet er nog gefilterd worden, maar we kunnen nu al vertellen dat dit zeker nog een staartje gaat krijgen...

Ben je klant bij Procurios of overweeg je dat te worden, maar heb je het Release Event gemist? Niet getreurd, meld je aan voor de nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van al het nieuws binnen de release én wees de eerste die zich kan aanmelden voor een volgend Release Event!

Read more about

Other interesting posts

Also read

Sign up to our newsletter