25 August 2014 Remco Zwambag 2 minute read

Onze servicedesk, nóg dichterbij

Om het gemakkelijker te maken ons een vraag te stellen of te zoeken in onze productdocumentatie, lanceren wij onze Help-knop. Graag leggen we uit wat het is, wat je ermee kunt en hoe je hem in gebruik kunt nemen.

Je kent dat wel. Je bent lekker aan het werk in jouw Procurios oplossing en je hebt hulp nodig. Dit omdat je informatie nodig hebt, je niet meer precies weet hoe iets werkt of omdat je op een melding stuit waardoor je niet verder kunt. Om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken onze servicedesk te gebruiken introduceren wij onze Help-knop.

De Procurios Help-knop

Als deze functionaliteit geïnstalleerd is in jullie oplossing zie je rechtsboven een knop met een vraagteken:

Wanneer je hierop klikt kun je direct zoeken in de Kennisbank van ons Helpcenter. Zo is het gemakkelijk te zoeken in productdocumentatie, tips&tricks, best practices, en meer.

Als je bijvoorbeeld wilt nalezen hoe je precies een artikel op je website plaatst zou je kunnen zoeken op "artikel toevoegen aan een pagina":

Vervolgens worden de relevante artikelen aangeboden. Staat jouw gewenste antwoord hier niet bij? Klik dan op "Mijn antwoord staat hier niet bij - Neem contact op". Je kunt in plaats van eerst te zoeken ook direct jouw vraag stellen.

Gemakkelijk contact

Zo is het dus super eenvoudig contact met ons op te nemen! Wees bij het stellen van jouw vraag wel specifiek. Welke stappen heb je doorlopen? Wat verwacht je dat er gebeurt? Bekijk ook het artikel "5 tips om beter geholpen te kunnen worden" over dit onderwerp.

Het voordeel van het gebruik van de Help-knop is dat wij weten op welke pagina je bezig was. Ook voegen wij onder de stippellijn extra informatie toe. Zo weet onze Servicedesk direct waar gekeken moet worden naar een oplossing of antwoord. Deze details kun je gewoon in het bericht laten staan.

Vraag de knop aan!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo prettig mogelijk kunnen werken met onze oplossingen. Daarom is deze functionaliteit zonder verdere kosten te gebruiken. Hij moet echter wel geactiveerd worden, zodat we even kunnen bespreken welke gebruikers de knop mogen zien (mag iedereen direct contact hebben met de Procurios Servicedesk?). 

Dus, maak jezelf en je collega's blij: Neem contact op met onze Servicedesk en vraag deze knop aan voor jullie implementatie.

Read more about

Other interesting posts

Lees ook eens

Sign up to our newsletter