Wat is een gebruikersgroep?

Gebruikersgroepen bestaan bij Procurios uit klanten die gebruikmaken van het Procurios Platform. Leden van een groep komen periodiek samen om ervaringen en kennis uit te wisselen over het Procurios Platform om zo de software nog beter te kunnen benutten. Ook kunnen ze feedback of ideeën voor nieuwe ontwikkelingen aandragen. Procurios moedigt de vorming van gebruikersgroepen aan en faciliteert waar nodig. Uitgangspunt is dat gebruikers zelf het initiatief nemen en de groep beheren.

Kennis delen en leren van andere gebruikers

Heb je vragen over hoe je het Procurios Platform het beste gebruikt? Tijdens de gebruikersgroep is er ruimte om vragen te stellen en inspiratie op te doen.

Werkwijze van anderen leren kennen

Benieuwd hoe andere gebruikers tewerk gaan en het platform inzetten? Ga in gesprek met andere gebruikers en leer hun werkwijze en inzichten kennen.

Procurios is aanwezig

Tijdens de gebruikersgroep is er iemand van Procurios aanwezig, meestal een consultant. Tijdens de sessie beantwoordt deze persoon de vragen die de groep heeft. 

Procurios User Group Belgium

In België is een gebruikersgroep actief die zich voornamelijk richt op ledenorganisaties die gebruikmaken van het Procurios Platform voor hun website, CRM en maatwerk. Deze groep komt eens per kwartaal samen en organiseert regelmatig thematische sessies. Ook is er een community voor deze gebruikersgroep. Ben je klant van Procurios België en wil je deelnemen aan deze groep?

Neem contact op!

  • Zelfsturende groep
  • Leren van andere gebruikers
  • Mogelijkheid tot vragen aan Procurios België
User Group

Gebruikersgroep Nederland

In Nederland zijn momenteel twee gebruikersgroepen actief.

  • Ledenorganisaties die actief zijn op het vlak van milieu, verduurzaming en natuur.
  • De verenigingen van politieke partijen (gestart in 2022).

Beide groepen komen eens per kwartaal samen. Als je wilt deelnemen aan één van deze groepen of zelf een groep voor een andere categorie klanten wilt starten, neem dan contact op met Procurios Nederland

  • Een groep voor politieke partijen
  • Een groep voor ledenorganisaties
  • Zelfsturende groepen
User Group

Customer storries: Read what our customers have to say

Roel Mathies at Milieudefensie

Our dream is to one day have thousands of members communicate one-to-one. With the Procurios CRM, we're heading in that direction.

Profielfoto van Roel Mathies
Roel Mathies Coordinator Service line at Milieudefensie

Liesbeth Baldee at Harteraad

Procurios turned out to be the perfect match between not only affordable software and its possibilities, but also of a system that is very accessible and user friendly.

Profielfoto van Liesbeth Baldee
Liesbeth Baldee Office manager at Harteraad

Folko de Haan at Groenlinks

The system operates user friendly and saves us plenty of work. It is logically built and you find out how things work in a heartbeat.

Profielfoto van Folko de Haan
Folko de Haan Data marketeer at Groenlinks