De Procurios Release Party! Kom je ook?

18 April 2017 Jennifer Lie Fong 2 minute read

Na maanden hard gewerkt te hebben aan ons platform, is het tijd om onze successen te vieren! We nodigen jou dan ook van harte uit om kennis te maken met alle nieuwe ontwikkelingen aan ons platform. Kom jij ook het glas heffen op ons harde werk tijdens de Procurios Release Party?

Wat is een release?

​Wij Procurioten werken het hele jaar door keihard aan verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen aan het platform. Dit doen wij omdat het product dat wij leveren eigenlijk nooit 'af' is; ​bij elke klant en elk project worden we gestimuleerd nóg meer uit onze kennis en creativiteit te halen. Alles waar we in die maanden aan werken staat dan ook in het teken van de klant of het project: toegankelijke, klantvriendelijke, sociale en technische aanpassingen die ons platform nog beter doen aansluiten bij het verhaal dat de klant wil vertellen. Op het moment van de release - 2 keer per jaar - worden al deze nieuwe ontwikkelingen of verbeteringen voor elke klant van Procurios beschikbaar gesteld. 

​En waarom verdient zoiets een feestje?

​Hebben wij in de voorgaande jaren dan niks ontwikkeld? Natuurlijk wel! Alleen kondigden wij de release toen nog aan via de mail. Dit jaar hebben we echter besloten het anders aan te pakken. We hebben namelijk een bijzonder product - een fantastisch platform - gemaakt door bijzondere mensen die zich met bloed, zweet en tranen inzetten voor onze klanten. Deze keer laten we de inzet van onze collega's niet zomaar stilletjes aan iedereen voorbij gaan. Work hard, play hard, zullen we maar zeggen! ​​​​Bovendien is dit de ultieme kans voor Procurioten om hun werk uit te leggen aan onze klanten en kunnen klanten tegelijkertijd direct al hun vragen aan ons kwijt. Onder het genot van een drankje, dat dan weer wel. 

Programma Procurios Release Party

Naast een presentatie over alle verbeteringen aan ons platform, nemen we je graag mee in de kennis die wij bezitten binnen Procurios. Er zijn dan ook maar liefst 8 workshops waar je aan mee kunt doen!

14:30 uur inloop
15:00 uur Procurios Special Event 
15:30 uur Servicedesk Live!
15:30 uur Workshopronde 1
16:00 uur Workshopronde 2
16:30 uur Borrel

Servicedesk Live!

Altijd al benieuwd geweest naar de Procurioten die je door wind en weer te woord staan bij onze Servicedesk? Tijdens de Release Party heb je de mogelijkheid om live al je vragen te stellen - over jouw implementatie of over wat de release voor jouw implementatie kan betekenen. Kom ook, als je durft!

​Locatie

Jaarbeurs Utrecht Meetup - Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Aanmelden

Als het goed is, heb je een uitnodiging van ons ontvangen. Heb je die niet ontvangen en wil je toch graag komen, stuur dan even een mailtje naar servicedesk@procurios.nl of meld je hier alsnog aan.

​Let op! Er is maar beperkt plek, dus VOL=VOL!

Read more about

Other interesting posts

Also read

Sign up to our newsletter