De Release Party mei 2017

11 May 2017 Jennifer Lie Fong 2 minute read

Afgelopen dinsdag vond voor het eerst de Procurios Release Party plaats. Voorheen werd een release door ons niet echt gevierd: een simpele nieuwsbrief moest volstaan. Dit jaar wilden we graag ons harde werk direct laten zien aan klanten, onder het genot van een hapje en een drankje. En tot groot plezier van tevreden bezoekers, zowel klanten als medewerkers! Lees hieronder een kort verslag van de middag.

Het was zover...

Na weken voorbereiden was het dan zo ver. De levensgrote, oranje raket werd geïnstalleerd, de ballonnen werden op de parkeerplaats van de Jaarbeurs nog even uit de truck geladen en boven werd er nog snel een HDMI-kabeltje voor Jos zijn laptop geregeld. De Procurios Release Party ging van start!

Vanaf half drie druppelden de klanten een voor een binnen, soms als verrassing maar alsnog van harte welkom, soms met een of twee gasten meer. Hier en daar bekende gezichten, maar ook een nieuwe kennismaking. De Procurioten pikte je er natuurlijk zonder moeite uit, de oranje vesten zie je namelijk niet snel over het hoofd!

Presentatie

Tijdens de presentatie van Jos werd al snel duidelijk waar Procurios aan heeft gewerkt de afgelopen maanden. Het lijken soms misschien kleine aanpassingen, maar ze maken het werken met ons platform zoveel makkelijker en toegankelijker! Zo hebben we een module toegevoegd waarmee je twee-staps authenticatie kunt instellen voor elke gebruiker van je implementatie. Je kunt nu ook bestanden uploaden zonder Flash, waardoor dit proces veel toleranter wordt naar de mobiele gebruiker toe. En ook bij het CRM is meer rekening gehouden met de mobiele en/of haastige gebruiker: zo is een snelzoekscherm toegevoegd, zodat je sneller binnen je relaties kunt zoeken en kun je ook vanaf je tablet contactpersonen toevoegen aan je relatiebeheer!

Workshops

Na de presentatie was het tijd voor de workshops! Er waren workshops die zich specifiek richtten op onderwerpen vanuit de release. Zo gaf Rutger de workshop Twee-staps Authenticatie, een nieuwe module die Procurios aanbiedt en nu al door de klanten ontvangen werd als een nuttige en duidelijke functionaliteit. Marlies gaf de workshop Social Selling aan tweemaal een grote groep bezoekers. Tijdens de workshop legde ze uit hoe je social media het beste kunt benutten tijdens je marketing - en salestraject. Dit resulteerde in veel vragen en een hele hoop bezoekers die maar al te graag ingingen op het eenmalige aanbod van een gratis uur marketingadvies ter waarde van €95 per uur! Ondertussen was ook de Servicedesk Live! druk met het ter plekke beantwoorden van klantvragen, het meedenken in oplossingen en natuurlijk waar ze het beste in zijn: het maken van het feestje!

Heb je het feest gemist en ben je toch benieuwd naar de wat de nieuwe release ook voor jouw implementatie brengt? Bekijk dan de 'aftermovie' hieronder en lees hier de release notes van mei 2017! En kom het vooral dunnetjes overdoen op ons kantoor in Mechelen. Meld je hier nog snel aan voor de Release Party België op 23 mei!

Read more about

Other interesting posts

Also read

Sign up to our newsletter

Receive fresh expert content, customer stories and product updates in your mailbox

You can unsubscribe at any time