Fondsenwerving

Samenwerking tussen Procurios & Middernachtsroep

14 August 2018 Joan Lufting 1 minute read

Middernachtsroep is een interkerkelijk en evangelistisch zendingswerk dat in 14 landen in de wereld actief is. De afdeling in Nederland telt 3 medewerkers waaronder bestuursleden Berend de Wit (penningmeester) en Raphael Roos (vertegenwoordiger zendingswerk). Omdat Procurios en Middernachtsroep gaan samenwerken zijn wij bij hen op kantoor in Doorn. Wij zijn erg benieuwd waarom Middernachtsroep voor Procurios heeft gekozen!

Van veel werk, naar een overzichtelijk softwaresysteem

Op dit moment werkt Middernachtsroep met Excel sheets waarin alle klantdata staat, sheets die Berend zelf heeft opgezet. “Het bijhouden, factureren, de administratie, etc. kost veel werk en tijd” geeft Raphael aan. “Het gaat allemaal met de hand en het verwerken van data is zeer tijdrovend. Vandaar dat we gaan overstappen naar een geïntegreerd CRM."

Via via: reviews van klanten

“Via reviews van klanten zijn wij terecht gekomen bij Procurios” vertelt Berend ons, “zo maakt de ChristenUnie (CU) gebruik van de software en ook de European Christian Mission (ECM) gebruikt het CRM.” Berend is jarenlang penningmeester geweest bij o.a. de CU en vertelt dat hij vrijwel direct feeling had met Procurios. Het feit dat deze organisaties al enige tijd met het Procurios Platform werken, gaf hem een goed gevoel.

Raphael: “Inmiddels zijn we voor twee gesprekken bij Procurios langsgeweest en de planning is dat wij in september aan de slag gaan met de software."

Read more about

Other interesting posts

Sign up to our newsletter

Receive fresh expert content, customer stories and product updates in your mailbox

You can unsubscribe at any time