Wat is een gebruikersgroep?

Gebruikersgroepen bestaan bij Procurios uit klanten die gebruikmaken van het Procurios Platform. Leden van een groep komen periodiek samen om ervaringen en kennis uit te wisselen over het Procurios Platform om zo de software nog beter te kunnen benutten. Ook kunnen ze feedback of ideeën voor nieuwe ontwikkelingen aandragen. Procurios moedigt de vorming van gebruikersgroepen aan en faciliteert waar nodig. Uitgangspunt is dat gebruikers zelf het initiatief nemen en de groep beheren.

Kennis delen en leren van andere gebruikers

Heb je vragen over hoe je het Procurios Platform het beste gebruikt? Tijdens de gebruikersgroep is er ruimte om vragen te stellen en inspiratie op te doen.

Werkwijze van anderen leren kennen

Benieuwd hoe andere gebruikers tewerk gaan en het platform inzetten? Ga in gesprek met andere gebruikers en leer hun werkwijze en inzichten kennen.

Procurios is aanwezig

Tijdens de gebruikersgroep is er iemand van Procurios aanwezig, meestal een consultant. Tijdens de sessie beantwoordt deze persoon de vragen die de groep heeft. 

Procurios User Group Belgium

In België is een gebruikersgroep actief die zich voornamelijk richt op ledenorganisaties die gebruikmaken van het Procurios Platform voor hun website, CRM en maatwerk. Deze groep komt eens per kwartaal samen en organiseert regelmatig thematische sessies. Ook is er een community voor deze gebruikersgroep. Ben je klant van Procurios België en wil je deelnemen aan deze groep?

Neem contact op!

  • Zelfsturende groep
  • Leren van andere gebruikers
  • Mogelijkheid tot vragen aan Procurios België
User Group

Gebruikersgroep Nederland

In Nederland zijn momenteel twee gebruikersgroepen actief.

  • Ledenorganisaties die actief zijn op het vlak van milieu, verduurzaming en natuur.
  • De verenigingen van politieke partijen (gestart in 2022).

Beide groepen komen eens per kwartaal samen. Als je wilt deelnemen aan één van deze groepen of zelf een groep voor een andere categorie klanten wilt starten, neem dan contact op met Procurios Nederland

  • Een groep voor politieke partijen
  • Een groep voor ledenorganisaties
  • Zelfsturende groepen
User Group

Klantverhalen: Zo maken zij gebruik van het Procurios Platform

Roel Mathies bij Milieudefensie

Onze droom is dat we ooit met alle duizenden leden één-op-één kunnen communiceren. Met het CRM van Procurios groeien we daar naar toe.

Profielfoto van Roel Mathies
Roel Mathies Coördinator Servicelijn bij Milieudefensie

Liesbeth Baldee bij Harteraad

Procurios bleek de goede match te zijn, niet alleen door de betaalbare software en de mogelijkheden ervan, maar ook omdat het systeem heel toegankelijk in gebruik bleek te zijn.

Profielfoto van Liesbeth Baldee
Liesbeth Baldee Officemanager bij Harteraad

Folko de Haan bij GroenLinks

Het systeem werkt gebruiksvriendelijk en neemt ons erg veel werk uit handen. Het is logisch van opzet: je komt er snel achter hoe alles werkt.

Profielfoto van Folko de Haan
Folko de Haan Datamarketeer bij GroenLinks