Samenwerking tussen Procurios & Middernachtsroep

Profile picture of Joan Lufting

Joan Lufting August 14, 2018 1 minute read

Middernachtsroep is een interkerkelijk en evangelistisch zendingswerk dat in 14 landen in de wereld actief is. De afdeling in Nederland telt 3 medewerkers waaronder bestuursleden Berend de Wit (penningmeester) en Raphael Roos (vertegenwoordiger zendingswerk). Omdat Procurios en Middernachtsroep gaan samenwerken zijn wij bij hen op kantoor in Doorn. Wij zijn erg benieuwd waarom Middernachtsroep voor Procurios heeft gekozen!

Van veel werk, naar een overzichtelijk softwaresysteem

Op dit moment werkt Middernachtsroep met Excel sheets waarin alle klantdata staat, sheets die Berend zelf heeft opgezet. “Het bijhouden, factureren, de administratie, etc. kost veel werk en tijd” geeft Raphael aan. “Het gaat allemaal met de hand en het verwerken van data is zeer tijdrovend. Vandaar dat we gaan overstappen naar een geïntegreerd CRM."

Via via: reviews van klanten

“Via reviews van klanten zijn wij terecht gekomen bij Procurios” vertelt Berend ons, “zo maakt de ChristenUnie (CU) gebruik van de software en ook de European Christian Mission (ECM) gebruikt het CRM.” Berend is jarenlang penningmeester geweest bij o.a. de CU en vertelt dat hij vrijwel direct feeling had met Procurios. Het feit dat deze organisaties al enige tijd met het Procurios Platform werken, gaf hem een goed gevoel.

Raphael: “Inmiddels zijn we voor twee gesprekken bij Procurios langsgeweest en de planning is dat wij in september aan de slag gaan met de software."

/Fundraising

for fundraisers

Procurios /Fundraising allows you to gather new, involved donors and create personal and sustainable relationships for your non-profit organisation.

More about /Fundraising More about /Fundraising Schedule a demo

Read more about

Other interesting posts

Subscribe to our newsletter

Also read

22 May 2019

Inzicht in trends en uitschieters met nieuwste add-on Insights

Read more about ""
Bond tegen Vloeken Kees van Dijk Rens Bravenboer

28 January 2019

Bond tegen Vloeken maakt efficiencyslag met product /Fundraising

Read more about ""
Logo Fundraisers Alliance Belgie

09 January 2019

Fundraisers Alliance Belgium gaat samenwerken met Procurios

Read more about ""
Mobiel spraakassistent Siri

03 January 2019

5 tips rond voice om nu alvast rekening mee te houden als fondsenwerver

Read more about ""