19 April 2018 Kevin van den Eshof 2 minute read

Een geïntegreerd platform voor verenigingen!

Procurios heeft een klantbelofte: Build Engagement. Maar wat betekent deze belofte voor jou als vereniging? In dit blog neem ik je mee in het geïntegreerde platform voor verenigingen, genaamd: /Members. Wat is dit voor een platform? Wat levert dit platform jou op? En wat krijg ik terug voor de investering?

Het platform

Het /Members platform is een geïntegreerd platform, bestaande uit verschillende geïntegreerde modules. Binnen dit /Members platform is CRM het hart. Het volledig geïntegreerde CRM systeem zorgt voor een totaaloverzicht en inzicht in je (potentiële) leden. Waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om te segmenteren in het CRM en mailings te sturen naar de verschillende selecties met verschillende interessegebieden. Hierdoor zal de conversie verhogen en het ledenbehoud hoger blijven.

De belangrijkste inkomsten voor je vereniging zijn onder andere de abonnementen en/of de contributie die leden of abonnees betalen. Deze abonnementen en/of contributies zijn uiteraard direct inzichtelijk op de relatiekaart. Met de volledig geïntegreerde Procurios software voor verenigingen is het daarnaast ook mogelijk om de facturatie hiervan te automatiseren en je op die manier veel tijd te besparen.

Met het CMS is het mogelijk om op een makkelijke en snelle manier je sites te onderhouden en optimaliseren. Je kan blogs plaatsen, je eigen community beheren of zelfs templates aanpassen om je site zo weer een nieuwe impuls te geven. Denk hierbij ook aan besloten leden sites of pagina’s

Ook het on- en offline organiseren van events is op een makkelijke manier te verwezenlijken. Dit kan natuurlijk ook weer op een geïntegreerde manier. Alle informatie wordt ook weer direct verwerkt in je CRM systeem. Zo kan je inzien welke uitnodigingen zijn ontvangen en gelezen maar ook wie er aangegeven hebben dat ze naar je evenement komen. Zo houd je alles duidelijk in één overzichtelijk CRM. Organiseer je een besloten evenement voor je leden? Geen probleem, stel je doelgroep samen, kies voor de juiste selectie en stuur direct een mailing.

Met ons /Members platform krijgt de vereniging een volledig inzicht in leden en de interesses van deze leden. Op die manier wordt het makkelijk om elk lid geautomatiseerd te voorzien van informatie die hij of zij interessant vindt. Daarbij wordt de administratie gemakkelijker doordat je alles binnen één platform behoudt en alles zo op een relatiekaart in het CRM is terug te vinden.

Build Engagement

Terugkomend op onze klantbelofte, wij bieden een uniek geïntegreerd platform aan welke je de mogelijkheid geeft om vanuit één platform te werken om zo samen met je collega’s de Engagement met je (potentiële) leden op te bouwen en uit te breiden. Voor uitgebreidere informatie over de Procurios software voor verenigingen kan je kijken bij de /Members module.

Other interesting posts

Lees ook eens

Sign up to our newsletter