Met de juiste IT is niets onmogelijk; sales consultant bij Procurios

29 October 2019 Vincent Mosch 2 minute read

Vincent is vorige maand gestart bij Procurios als sales consultant. Hij kijkt ernaar uit om zijn ondernemerslust in te zetten om verenigingen en fondsenwervende organisaties naar een hoger plan te tillen met onze software. Want rust in werkprocessen, betekent rust in de hele organisatie.

Het mooie van ergens nieuw binnenkomen is dat je even onbevangen rond kunt kijken. En ik kijk m'n ogen uit hier bij Procurios! Wat een bonte verzameling professionals die met hart en ziel, betrokkenheid en vertrouwen door het vuur gaan voor klanten en voor elkaar!

Waardevolle plus

Bij Procurios zijn we allemaal IT-gedreven. We zien de voordelen van de cloud, Agile werken en van het werken met en aan een geïntegreerd platform. Niet als doel op zich, maar ten dienste van de idealen van onze klanten, voornamelijk verenigingen en fondsenwervende organisaties die zich inzetten voor een betere wereld. En daarom kijken we ook graag even onbevangen rond bij nieuwe klanten en zijn we graag professioneel eigenwijs om het juiste advies te kunnen geven waar men bij de organisatie zelf echt mee verder kan.

Het is voor mij een waardevolle plus om te werken ten dienste van deze klantorganisaties. Eerder heb ik altijd de waarden van bazen en managers mogen volgen. Tot ik als ondernemer aan de slag ging en mijn eigen idealen op het gebied van duurzame, lokale voeding kon bepalen. Als sales consultant bij Procurios kan ik mijn ondernemerslust inzetten om verenigingen en goede doelen advies te geven over software die hun idealen faciliteren. Ons platform is namelijk in staat om rust en orde aan te brengen in hun werkprocessen en die rust werkt door in de hele organisatie, van de vrijwilliger tot de betaalde kracht. 

De ontwikkeling van organisaties en de daarin verbonden mensen is een proces vergelijkbaar met de rijping van een verfijnde kaas en een goede fles wijn. Met de juiste omstandigheden komen deze volledig tot hun recht. 

Zwart gat

Een goede IT-architectuur vind ik dan ook een noodzakelijk basismiddel om als organisatie in de pas te blijven. Een astronoom loopt warm voor een zwart gat, ik loop juist warm voor het voorkomen van een strategisch gat waardoor een organisatie uit de pas loopt bij de ontwikkelingen van haar branche of doelgroep. Wil je namelijk meekomen in je branche, dan zorg je ervoor dat je al je werkprocessen zoveel mogelijk geïntegreerd en geautomatiseerd hebt. Zo ben je flexibel om mee te bewegen met marktontwikkelingen of kun je die zelfs als koploper gaan beïnvloeden. 

Net als bij de kaas en de wijn, draag ik als sales consultant graag bij aan de juiste pairing van idealen van onze klanten en de mogelijkheden van het Procurios Platform, om tot een toekomstgericht en smaakvol geheel te komen. 

Read more about

Other interesting posts

Also read

Sign up to our newsletter

Receive fresh expert content, customer stories and product updates in your mailbox

You can unsubscribe at any time