Teamwork met de klant

14 June 2018 Kenny Vizee 2 minute read

De komende tijd zullen er regelmatig columns verschijnen die geschreven zijn door verschillende Procurioten. Zij schrijven over hun werk, hun ervaring of hun visie op onze organisatie. Martijn beet het spits af, dit keer een kijkje achter de schermen bij Kenny en zijn werk als Support Consultant.

Constant in beweging

Wat je misschien (nog) niet merkt als klant, is dat Procurios constant in beweging is. Zo ook het Service Team. Waar vroeger de service gericht was op ‘re-actief’ rennen achter onze klanten aan, werken wij toe naar ‘pro-actief’ signaleren en oplossen. Een overgang die er de laatste twee jaar (on)zichtbaar toe heeft geleid dat er nu een afdeling is die trots is. Trots op haar klanten, trots op haar werk en trots op haar service. Als klant heb je gemerkt dat er sinds die overgang een heel team beschikbaar is dat jou kent: jouw markt, jouw product, maar bovenal jou als klant.

Nu is het tijd om onze dienstverlening aan te passen en Procurios ‘zichtbaar’ te maken bij haar klanten, ook als je niet bij ons sprint, koffie drinkt of mee luncht. Kortom: wij komen naar jou toe!

Het is teamwork waar wij samen verantwoordelijk voor zijn

Samen werken aan een beter Procurios

Op deze manier willen we samen met jou in gesprek over het verleden, heden en de toekomst, om zo het product en de dienstverlening neer te zetten waar jij als klant nog blijer van wordt! We zullen met je praten over je dromen en ambities en over hoe wij jou daar als strategisch partner bij kunnen helpen, ook náást het Procurios platform. Zo krijg jij een product dat bijdraagt aan het behalen van specifieke resultaten, omdat je de juiste output uit je systeem kunt halen, een product dat kan bijdragen aan een hoger rendement rondom je online marketingactiviteiten, enzovoorts.

Gebruik deze gesprekken tevens om aan te geven waar wij in onze dienstverlening nog stappen mogen zetten, wat er goed gaat en wat je eventueel dwarszit. Op deze manier werken we samen aan een betere dienstverlening!

En juist die samenwerking, het meedenken en het meebewegen met klanten is wat service binnen Procurios voor mij niet zomaar support maakt: het is teamwork waar wij samen verantwoordelijk voor zijn.

Read more about

Other interesting posts

Also read

Sign up to our newsletter

Receive fresh expert content, customer stories and product updates in your mailbox

You can unsubscribe at any time