Engagement

De unconference voor klanten, wat kun je verwachten?

6 March 2019 Marlous van Merkenstein 1 minute read

Bij Procurios vinden we het heel belangrijk dat we weten wat er speelt bij onze klanten. Waar ze tegenaan lopen in het gebruik van onze software, wat gaat er goed, wat kan er beter en wat ontbreekt er nog? Om ons platform en onze samenwerking te kunnen blijven verbeteren hebben we jouw input hard nodig!

Cirkel opstelling bij de unconference

Daarom leggen we op 8 maart tijdens de unconference samen de basis voor het ochtendprogramma. Door briefjes te plakken met jouw inbreng, bepalen we de invulling van de sessies!

Er is geen agenda, tot de aanwezigen deze samenstellen. Vanuit deze gedachte is de term ‘unconference’ in de jaren ‘80 ontstaan, om zo de nadelen van de gebruikelijke conferenties te vermijden. Dat past bij ons, professioneel eigenwijs als wij zijn.

Marketplace

Tijdens de unconference gaan we natuurlijk graag in op de samenwerking met onze klanten, maar eigenlijk is er geen goed of fout. Je mag alles inbrengen. Dit doe je voorafgaand aan de sessies in de ‘marketplace’. Je kunt je onderwerpen opschrijven om ze te verkopen aan de rest van de groep. Iedereen bepaalt zelf welke sessie ze gaan bezoeken. Hier ga je als groep het gesprek aan. Heb je genoeg gehoord of vind je het niet interessant? Dan mag je gewoon weglopen naar een andere sessie. Ook kun je als groep besluiten dat het onderwerp klaar is, dan rond je de sessie af.

Tijdens de ochtend is er niet alleen ruimte om in gesprek te gaan met Procurioten, maar ook om ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers van onze producten. Zo kun je ervaringen uitwisselen en kom je tot nieuwe inzichten.

Read more about

Other interesting posts

Sign up to our newsletter

Receive fresh expert content, customer stories and product updates in your mailbox

You can unsubscribe at any time