Zaal met stoelen en scherm

23 May 2022 Wouter Pegtel 2 minute read

Laat je bijpraten op de Vakdag fondsenwerving 2022

Op de Vakdag fondsenwerving krijg je als professional de kans om collega’s uit de branche te ontmoeten, informatie uit te wisselen en je eigen kennis op te frissen. 

Tijdens de Vakdag – die dit jaar op 23 juni in Amersfoort plaatsvindt – is er volop aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen voor fondsenwervers. De dag wordt georganiseerd door het Vakblad fondsenwerving in samenwerking met Goede Doelen Nederland. Procurios is partner van het evenement en we geven je graag vast een sneak preview van wat je kunt verwachten. 

Kennis vergaren op de Vakdag fondsenwerving

Na twee lange jaren van digitaal vergaderen en virtuele evenementen komen we dit jaar eindelijk weer fysiek bij elkaar in de Rijtuigenloods in Amersfoort voor de Vakdag fondsenwerving 2022. Nieuwe ontwikkelingen, zoals online fondsenwerving, komen uitgebreid aan bod. Noodgedwongen hebben fondsenwervers hier tijdens de pandemie al veel ervaring mee op kunnen (moeten) doen. De Vakdag is hét moment om jouw ervaringen te toetsen aan die van anderen én nieuwe tips en trucs te horen om jouw eigen werk op dit gebied te verbeteren en vergemakkelijken. 

Digitalisering in fondsenwerving 

Ook andere trends en ontwikkelingen worden belicht tijdens de dag van de fondsenwerving. Aan de hand van praktijkvoorbeelden van onder meer VluchtelingenWerk Nederland besteden we onder meer aandacht aan de gepolariseerde samenleving. Maar ook andere uitdagingen waar je als fondsenwerver tegenaan loopt, passeren de revue. En natuurlijk krijgt het onderwerp digitalisering ruimschoots aandacht in het programma. Welke technologische oplossingen en ontwikkelingen maken het leven van een fondsenwerver eenvoudiger? Hoe kun je handmatige en terugkerende taken zoveel mogelijk automatiseren zodat jij tijd over houdt voor het échte werk? 

Divers en gevarieerd programma

De Vakdag fondsenwerving staat bekend om zijn interessante en gevarieerde groep sprekers die op het podium hun kennis en ervaringen delen. Door de variatie in functie en branche is er altijd wel een spreker die aansluit bij jouw interesse en informatiebehoefte. Naast plenaire sessies kun je tijdens de Vakdag fondsenwerving ook rondetafelgesprekken volgen of deelnemen aan interactieve colleges en het bespreken van verschillende casussen uit het veld. Buiten het verbreden en verdiepen van je eigen kennis en het ontdekken van nieuwe trends en thema’s, biedt de Vakdag fondsenwerving bovendien een uitgelezen kans om te netwerken met collega-fondsenwervers van andere organisaties. 

Vakdag 2022

De Vakdag fondsenwerving biedt je een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling en nieuwe perspectieven. Je stelt je eigen programma samen uit een divers aanbod aan sessies en colleges. Uiteraard zijn je collega’s ook welkom. We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en wetenswaardigheden rondom de Vakdag voor fondsenwervers. 


Wil je de Vakdag bezoeken? Schrijf je dan snel in!

Other interesting posts

Sign up to our newsletter