12 March 2013 Rogier van den Berg 1 minute read

Nu realtime statistieken in Mailings2 beschikbaar

De Procurios nieuwsbrievenmodule maakt het mogelijk gepersonaliseerde mailings aan relaties, relatiegroepen en selecties te sturen. Het is een zeer effectief gereedschap om via e-mail contact te houden met bv. uw klanten of medewerkers.

Na het verzenden van een mailing kunt u heldere overzichten krijgen van de respons. U ziet wie wanneer op welke link heeft geklikt. Zo weet u wat de effectiviteit van uw mailing is geweest.

Realtime statistieken

Het updaten van deze statistieken (bekeken, geklikt) gebeurde niet realtime. Bij grote mailings zou het voor problemen kunnen zorgen als teveel mensen tegelijk klikken. Vanaf nu wordt echter bij kleine mailings (minder dan 300 ontvangers) wél direct de statistieken bijgewerkt. Zo is realtime te zien wat er gebeurt met een mailing. Deze aanpassing geldt voor mailings die vanaf nu worden verstuurd met Mailings2.

Bounces

Een andere nieuwe functionaliteit is dat bounces nu ook worden geregistreerd bij een mailing in Mailings2. Bij de statistieken van een verzonden mailing is een samenvatting te bekijken, daarnaast kunnen de kolommen "afgemeld" en "niet aangekomen" worden aangezet, zodat u kunt zien wie zich wanneer heeft afgemeld of wanneer een mail niet kon worden afgeleverd (bounce).

Let op: Deze wijzigingen zijn momenteel alleen beschikbaar voor onze klanten die gebruik maken van de ontwikkelversie van het SocialCMS. Klanten die gebruik maken van de productieversie krijgen beschikking over de nieuwe functionaliteit bij de volgende release (mei 2013).

Weet u precies wie uit uw CRM wanneer op welke link heeft geklikt in uw nieuwsbrief?

Read more about

Other interesting posts

Also read

Sign up to our newsletter