Een band opbouwen met je donateurs is nodig voor terugkerende donaties.

15 May 2019 Corina Eekhof 2 minute read

Ons CRM als hart voor jouw klant in de goede doelenmarkt

Je bent werkzaam in een rol waarbij je jouw klanten helpt. Helpen is dus waarschijnlijk iets dat in je DNA zit. Ik snap dat wel, want ook ik help graag mensen. Helpen is ook elkaar ondersteunen. Hiervoor zoek ik verbinding met jou en je netwerk.

Heb jij klanten in de goede doelensector?

Vragen je klanten je wel eens om advies over de manier waarop ze het beste hun donateursgegevens kunnen vastleggen? Heb je het met je klanten wel eens over hoe ze het beste relatiedata kunnen opslaan of over een goed CRM? Misschien hebben jullie het ook wel eens over al die verschillende werkzaamheden die verricht moeten worden. Donateursadministratie, mailtjes om een donateur te bedanken. En wat dacht je van regelmatig nieuwsbrieven verzenden?

Het nut van een goed CRM

Op welke manier je relatiedata ook verzamelt, het is van belang dat wordt vastgelegd wie de klant is en wat zijn interesses en voorkeuren zijn. Dit kan op allerlei manieren; op de old fashioned way in een rolodex, in een Excelsheet of in een willekeurig CRM-pakket

Het nut van binding hebben met je donateur 

Als fondsenwervende organisatie is het natuurlijk belangrijk dat je binding hebt met je donateurs. Als die er niet is, dan zal een opeenvolgende donatie vermoedelijk niet aan de orde zijn. Een donateur moet zich verbonden voelen met de organisatie / het fonds waaraan hij geeft. Het is dan ook belangrijk dat je de donateurs gericht op de hoogte houdt. Dat je communiceert waar jouw organisatie mee bezig is en hoe het met het fonds gaat waaraan de donateur geld heeft gegeven.

Product /Fundraising: CRM en nog veel meer

Met Procurios /Fundraising creëer je inzicht, verzamel je donaties en laat je de wereld weten waar je voor staat. Je vindt er al je werkzaamheden op één plek en de implementatie kun je compleet zelf inrichten voor jouw doelen. Kortom, /Fundraising is alles wat je als moderne fondsenwerver nodig hebt binnen één platform. Het CRM is het hart van je organisatie. Daaromheen vind je onder andere de modules Mailing, CMS, Giftadministratie, Bijeenkomsten, Community en Blogs.

Laten we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen

Persoonlijk ben ik overtuigd van de kracht van ons product en vind ik ons product de beste in de markt. Dat klinkt misschien een beetje arrogant, maar ik wil je hierover graag meer vertellen en je enthousiast maken. Zo kun jij vervolgens inschatten of ons product ook bij jouw klanten past. Wie weet kunnen we elkaar aanvullen en een duurzame relatie aangaan!

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan eens de klantverhalen.

Interesse? Neem contact met me op!

Read more about

Other interesting posts

Sign up to our newsletter