CPS

"Tijdens de eerste eerste kennismaking kwamen er meteen developers mee, niet alleen de project manager. Zo werd het meteen inhoudelijk."

CPS Onderwijsontwikkeling en advies is een adviesbureau voor het onderwijs. De 75 medewerkers werken samen met scholen in heel Nederland om te zorgen voor zo goed mogelijk onderwijs.

  • 51 Adviseurs
  • 2.500 Cursisten
  • 50 Nieuwe bloggers

Inhoudelijk, benaderbaar en flexibel. Dat is Procurios.

“Tijdens het kennismakingsgesprek met Procurios werd het meteen inhoudelijk. Dat vonden wij erg prettig”, vertelt Paul Kleingeld, webmaster van CPS onderwijsontwikkeling en advies. “We wilden namelijk een systeem waarmee we op een goede en makkelijke manier content marketing konden inzetten voor onze organisatie. In 2012 leek content marketing ons de toekomst, zeker voor onze organisatie. Met onder andere de CMS en Blog modules van Procurios heeft deze vorm van marketing de afgelopen vier jaar zeker succes gehad voor CPS.”

Tijdens de eerste eerste kennismaking kwamen er meteen developers mee, niet alleen de project manager. Zo werd het meteen inhoudelijk.

Automatiseren van marketing

“CPS is bij uitstek geschikt voor content marketing. We hebben veel specialisten in dienst die inhoud aanleveren in de vorm van blogs, whitepapers en artikelen over het onderwijs.” Paul legt dit verder uit: “We vinden dat je eerst iets moet weggeven aan een potentiële klant voordat je contact zoekt met deze klant. Dat doen wij in de vorm van content. Met de modules die we van Procurios gebruiken kunnen we onze content marketing strategie deels automatiseren. We houden per klant bij hoe vaak en via welk middel een klant contact heeft met ons, daarvoor krijgt hij punten. Bij het bereiken van een bepaald aantal punten, volgt er automatisch een nieuwe actie. Bijvoorbeeld het versturen van een mailing of het bellen van de klant. Dit hele systeem hebben we samen met Procurios opgezet.”

Benaderbaar en inhoudelijk

Paul was vanaf de eerste kennismaking met Procurios enthousiast over de organisatie. “Tijdens de eerste eerste kennismaking kwamen er meteen developers mee, niet alleen de project manager. Zo werd het meteen inhoudelijk. Procurios is gericht op de wensen van de klant en in het meedenken met de klant. Dit kan ook, omdat ze tijdens de Scrum weken geconcentreerd bezig zijn met jouw project. Je bent dan niet een van de vragenstellers, maar jij staat centraal. Verder viel het me op dat de mensen bij Procurios erg benaderbaar en toegankelijk zijn. Ze luisteren goed naar wat je wil. Je hebt snel contact met het team en ze zijn makkelijk in de omgang. Dat is prettig wanneer je vragen hebt over het systeem.”

We willen zelf veel dingen aan het systeem veranderen of bijbouwen. Dat is eigenlijk nooit een probleem, er kan altijd veel

Alles is mogelijk

“We zijn zelf aan de slag gegaan met de content en de templates. Het is onder andere mijn verantwoordelijkheid om het CMS uit te leggen aan mensen in onze organisatie”, vertelt Paul. “Je moet even weten hoe de logica van het systeem in elkaar zit, hoe de opbouw van pagina’s werkt. Maar wanneer je dat snapt, is het systeem heel flexibel en kun je er makkelijk zelf mee werken. Vanuit het CMS hebben we het systeem verder uitgebouwd met Procurios door middel van updates, maar ook door samen nieuwe modules te ontwikkelen. We willen zelf veel dingen aan het systeem veranderen of bijbouwen. Dat is eigenlijk nooit een probleem, er kan altijd veel. Ons team past de modules op maat aan, aan de hand van onze wensen. Hierdoor is dit het beste systeem wat we tot nu toe gehad hebben. Ik ben er nog steeds erg tevreden over.”  

 

Customer stories: This is what our customers think of the Procurios platform

Jeffrey Teggelove at VODN

Door het Procurios platform kunnen we nu veel zelf, voornamelijk gericht op de communicatie met onze leden: uitnodigingen sturen, bijeenkomsten organiseren, ruimtes reserveren, etc.

Profile picture of Jeffrey Teggelove
Jeffrey Teggelove algemeen secretaris at VODN

Pascale Braeckman at

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Procurios en raden het zeker aan bij andere verenigingen: doordat het één systeem is worden er veel minder fouten gemaakt

Profile picture of Pascale Braeckman
Pascale Braeckman Communicatiemedewerker at

Marjan Sewradj at KNCV

We waren onder de indruk van de manier van werken van Procurios. Ons oude CRM-systeem was een 'black box'. Daarom moesten we het eerst helemaal uitpluizen. We hebben dat samen gedaan, erg fijn.

Profile picture of Marjan Sewradj
Marjan Sewradj directeur at KNCV

Stephan Loerke at World Federation of Advertisers

Many organisations think that they're unique and that off-the-shelf software such as Procurios will limit them. But in fact, it's the opposite!

Profile picture of Stephan Loerke
Stephan Loerke CEO at World Federation of Advertisers

Dirk De Man at ZORG.tech

Procurios developed a completely new, catchy website that is appreciated by both our colleagues and our members.

Profile picture of Dirk De Man
Dirk De Man Secretary at ZORG.tech

Roel Mathies at Milieudefensie

Onze droom is dat we ooit met alle duizenden leden één-op-één kunnen communiceren. Met het CRM van Procurios groeien we daar naar toe.

Profile picture of Roel Mathies
Roel Mathies coördinator servicelijn at Milieudefensie

Grégory Marchandise at UBA

Because of Procurios our members/visitors receive personalised content, tailored to their interests; both on our website and in mailings. This leads to twice the engagement on emails.

Profile picture of Grégory Marchandise
Grégory Marchandise Digital Manager - Expert Content Marketing | Marketing Technology at UBA

Sophie Bijloos at NVZD

We werken goed samen, Procurios zoekt naar de beste kwaliteit, denkt met je mee en het systeem is makkelijk in gebruik.

Profile picture of Sophie Bijloos
Sophie Bijloos beleidsmedewerker at NVZD

Karin Burghouwt at Royal VEMW (commercial consumers of energy & water)

By working so closely with the Procurios team, we gained a lot of insight into how to start, where to invest our valuable time and discover what is really needed and what is not.

Profile picture of Karin Burghouwt
Karin Burghouwt Secretary association affairs at Royal VEMW (commercial consumers of energy & water)

Nynke de Monchy at Parkinson Vereniging

Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan en hebben zorgvuldig voor de software van Procurios gekozen. Het werken met het Procurios Platform is erg prettig. Er zijn vele mogelijkheden.

Profile picture of Nynke de Monchy
Nynke de Monchy communicatiemedewerker at Parkinson Vereniging

Gieneke Flohr at ChristenUnie

Doordat we nu alle informatie in één systeem hebben staan, kan er veel meer automatisch. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over koppelingen en wat er mee mis kan gaan. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk!

Profile picture of Gieneke Flohr
Gieneke Flohr data-adviseur at ChristenUnie

Liesbeth Baldee at Harteraad

Procurios bleek de goede match te zijn door niet alleen betaalbare software en de mogelijkheden ervan, maar ook omdat het systeem heel toegankelijk in gebruik bleek te zijn.

Profile picture of Liesbeth Baldee
Liesbeth Baldee office manager at Harteraad

Folko de Haan at Groenlinks

Het systeem werkt gebruiksvriendelijk en neemt ons erg veel werk uit handen. Het is logisch van opzet: je komt er snel achter hoe alles werkt.

Profile picture of Folko de Haan
Folko de Haan datamarketeer at Groenlinks

Chris van Eck at Recron

Er waren drie doorslaggevende punten voor het kiezen van Procurios. Ten eerste de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen, ten tweede de grote hoeveelheid producten en add-ons die het platform heeft en als laatste de goede sfeer die heerst bij Procurios op kantoor

Profile picture of Chris van Eck
Chris van Eck facilitair manager at Recron

Ulrich Leutbecher at Oiko Credit

De kracht van Procurios is de flexibiliteit van het platform door de producten en add-ons. Hierdoor is het makkelijk uit te breiden en aan te passen aan je wensen. Verder is het fijn dat Procurios Scrum en Agile werkt.

Profile picture of Ulrich Leutbecher
Ulrich Leutbecher Global Web Support coördinator (voormalig) at Oiko Credit

Want to know if Procurios can help your association or foundation?

Get in touch!

Martijn Merkens.jpg

Martijn Merkens0343-596040

Sign up to our newsletter