CPS

"Tijdens de eerste eerste kennismaking kwamen er meteen developers mee, niet alleen de project manager. Zo werd het meteen inhoudelijk."

CPS Onderwijsontwikkeling en advies is een adviesbureau voor het onderwijs. De 75 medewerkers werken samen met scholen in heel Nederland om te zorgen voor zo goed mogelijk onderwijs.

  • 51 Adviseurs
  • 2.500 Cursisten
  • 50 Nieuwe bloggers

Inhoudelijk, benaderbaar en flexibel. Dat is Procurios.

“Tijdens het kennismakingsgesprek met Procurios werd het meteen inhoudelijk. Dat vonden wij erg prettig”, vertelt Paul Kleingeld, webmaster van CPS onderwijsontwikkeling en advies. “We wilden namelijk een systeem waarmee we op een goede en makkelijke manier content marketing konden inzetten voor onze organisatie. In 2012 leek content marketing ons de toekomst, zeker voor onze organisatie. Met onder andere de CMS en Blog modules van Procurios heeft deze vorm van marketing de afgelopen vier jaar zeker succes gehad voor CPS.”

Tijdens de eerste eerste kennismaking kwamen er meteen developers mee, niet alleen de project manager. Zo werd het meteen inhoudelijk.

Automatiseren van marketing

“CPS is bij uitstek geschikt voor content marketing. We hebben veel specialisten in dienst die inhoud aanleveren in de vorm van blogs, whitepapers en artikelen over het onderwijs.” Paul legt dit verder uit: “We vinden dat je eerst iets moet weggeven aan een potentiële klant voordat je contact zoekt met deze klant. Dat doen wij in de vorm van content. Met de modules die we van Procurios gebruiken kunnen we onze content marketing strategie deels automatiseren. We houden per klant bij hoe vaak en via welk middel een klant contact heeft met ons, daarvoor krijgt hij punten. Bij het bereiken van een bepaald aantal punten, volgt er automatisch een nieuwe actie. Bijvoorbeeld het versturen van een mailing of het bellen van de klant. Dit hele systeem hebben we samen met Procurios opgezet.”

Benaderbaar en inhoudelijk

Paul was vanaf de eerste kennismaking met Procurios enthousiast over de organisatie. “Tijdens de eerste eerste kennismaking kwamen er meteen developers mee, niet alleen de project manager. Zo werd het meteen inhoudelijk. Procurios is gericht op de wensen van de klant en in het meedenken met de klant. Dit kan ook, omdat ze tijdens de Scrum weken geconcentreerd bezig zijn met jouw project. Je bent dan niet een van de vragenstellers, maar jij staat centraal. Verder viel het me op dat de mensen bij Procurios erg benaderbaar en toegankelijk zijn. Ze luisteren goed naar wat je wil. Je hebt snel contact met het team en ze zijn makkelijk in de omgang. Dat is prettig wanneer je vragen hebt over het systeem.”

We willen zelf veel dingen aan het systeem veranderen of bijbouwen. Dat is eigenlijk nooit een probleem, er kan altijd veel

Alles is mogelijk

“We zijn zelf aan de slag gegaan met de content en de templates. Het is onder andere mijn verantwoordelijkheid om het CMS uit te leggen aan mensen in onze organisatie”, vertelt Paul. “Je moet even weten hoe de logica van het systeem in elkaar zit, hoe de opbouw van pagina’s werkt. Maar wanneer je dat snapt, is het systeem heel flexibel en kun je er makkelijk zelf mee werken. Vanuit het CMS hebben we het systeem verder uitgebouwd met Procurios door middel van updates, maar ook door samen nieuwe modules te ontwikkelen. We willen zelf veel dingen aan het systeem veranderen of bijbouwen. Dat is eigenlijk nooit een probleem, er kan altijd veel. Ons team past de modules op maat aan, aan de hand van onze wensen. Hierdoor is dit het beste systeem wat we tot nu toe gehad hebben. Ik ben er nog steeds erg tevreden over.”  

 

Customer stories: This is what our customers think of the Procurios platform

Nynke de Monchy at Parkinson Vereniging

Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan en hebben zorgvuldig voor de software van Procurios gekozen. Het werken met het Procurios Platform is erg prettig. Er zijn vele mogelijkheden.

Profile picture of Nynke de Monchy
Nynke de Monchy communicatiemedewerker at Parkinson Vereniging

Gieneke Flohr at ChristenUnie

Doordat we nu alle informatie in één systeem hebben staan, kan er veel meer automatisch. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over koppelingen en wat er mee mis kan gaan. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk!

Profile picture of Gieneke Flohr
Gieneke Flohr data-adviseur at ChristenUnie

Jeffrey Teggelove at VODN

Door het Procurios platform kunnen we nu veel zelf, voornamelijk gericht op de communicatie met onze leden: uitnodigingen sturen, bijeenkomsten organiseren, ruimtes reserveren, etc.

Profile picture of Jeffrey Teggelove
Jeffrey Teggelove algemeen secretaris at VODN

Want to know if Procurios can help your association or foundation?

Get in touch!

Martijn Merkens.jpg

Martijn Merkens0343-596040

Sign up to our newsletter