Ons verhaal

Dit is Procurios

Wij helpen organisaties met een maatschappelijk doel een krachtige en duurzame relatie met hun doelgroepen vorm te geven. Dat is onze missie en we zetten ons iedere dag in om onze klanten te helpen hún missie te realiseren. Dat doen we met ruim 40 Procurioten in Nederland en België. We gaan daarbij voor impact, groot of klein, en voor een prettiger wereld, ook als de invulling daarvan voor iedereen net iets anders is.

Wij vinden dat aandacht voor wat er echt toe doet in de wereld, schaars is. Betekenisvolle verbindingen zijn daarom essentieel. Verenigingen, goede doelen, stichtingen en andere non-profits zijn als geen ander in staat die te creëren. Ons open online softwareplatform geeft hen de middelen om het verschil te maken. Zo helpen wij met onze kennis en technologie om de impact van organisaties met een maatschappelijke missie iedere dag te laten groeien. 

1

Founded in 2001

We've been developing the Procurios Platform since 2001. Today, it's a fully grown, fully fledged stable platform with thousands of daily users and home to millions of relations.

2

The Netherlands and Belgium

We have our headquarters in the Netherlands and have an additional office in Belgium from which we serve the Benelux market and beyond.

3

Associations and fundraisers

The Procurios Platform has been specifically developed for associations and fundraising organisations. Each and every day we offer non-profits a software solution that was tailor made for them.

Office in The Netherlands

Procurios B.V.
Fortweg 9
3992 LX Houten

info@procurios.nl
+31 343  59 60 40
KvK: 27179396

Office in Belgium

Procurios BVBA
Hendrik Consciencestraat 5, bus 0302
2800 Mechelen

info@procurios.be
+32 3 237 41 45
BTW: BE0879.511.074

Sign up to our newsletter