Online demo Procurios /Members

Ben je werkzaam of als vrijwilliger betrokken bij een vereniging? En wil je onderzoeken hoe je efficiënt persoonlijk kunt communiceren met je leden, je ledendata makkelijk binnen handbereik kunt hebben en bijvoorbeeld alle facturatie en incasso werkzaamheden zoveel mogelijk op 1 plek kunt doen? 

Sluit dan aan bij onze demo /Members en ontdek dat deze  productoplossing van ons Procurios Platform alle features heeft die je nodig hebt om je vereniging te beheren en je aandacht kunt richten op groeien. Doordat je de backoffice efficiënt hebt ingericht, kun je je richten op het werven van leden, het leveren van meerwaarde om ze te behouden en daarmee versterk je de betrokkenheid van je leden!

/Members van Procurios is méér dan een verzameling functionaliteiten. Dit softwarepakket bestaat uit bouwblokjes die samenwerken en informatie uitwisselen om je inzicht te geven in jouw donateurs. Zo bieden we producten voor je campagnes, voor de ledenadministratie, je (online) evenementen, Community maar óók voor je online en offline communicatie zoals mailings en mailmerge. Waarbij alles samen komt op de centrale plek in je CRM!

Kortom: no nonsense technologie voor non-profits!

Na aanmelding krijgt u de uitnodiging voor de Google Meeting toegestuurd.

Schedule of Demo-ochtend Procurios /Members

On Thursday 03 December:
9:30 - 10:00 Onze visie voor verenigingen
10:00 - 11:00 In de praktijk

Show full schedule

Register

Sorry, the registration period is over.