Online demo Procurios /Community

Wil je mensen met elkaar verbinden? Is jouw zorg dat mensen met dezelfde interesses elkaar vinden en met elkaar communiceren? Verstuur mailings, organiseer (online) (on)betaalde events en breng je netwerk samen in een community. Is persoonlijk en direct communiceren vanuit een veilige (AVG proof) omgeving ook belangrijk voor jouw organisatie en ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Volg dan onze online demo.

Tijdens deze demo laten we je graag zien hoe je relaties beheert en segmenteert aan de hand van ons solide en multifunctionele CRM. Daar leg je namelijk de basis voor het regelen van de toegang tot je community. 

Verbind je leden, vrijwilligers en medewerkers, laat ze kennis delen vanuit één veilige plek en creëer een sociaal intranet waar co-creatie plaats vindt.

En wil je dit ook mobiel faciliteren? Dat is mogelijk via onze white label of branded app. Vraag ons er gerust naar!

/Community van Procurios is méér dan een verzameling functionaliteiten. Met onze software haal je namelijk het maximale uit je relatiedata, of het nu leden, vrijwilligers, klanten of medewerkers zijn. Het platform bestaat uit bouwblokjes die geïntegreerd samenwerken en informatie uitwisselen om je een optimaal inzicht te geven in jouw relaties èn ze met jou en elkaar in verbinding te brengen. Zo bieden we producten voor je communicatie, je (online) evenementen, maar óók voor je administratie van abonnementen en facturatie.

Kortom: no nonsense technologie voor alle verenigingen en communities!

Schedule of Online demo Procurios /Community

On Wednesday 09 December:
9:30 - 10:00 Kennismaking en visie op communities
10:00 - 11:00 In de praktijk

Show full schedule

Register

Sorry, the registration period is over.