Aditi

Aditi is een kleine organisatie. Bij Aditi werken er vier personen en zij zetten zich in als informatie- en adviescentrum voor alles wat te maken heeft met sexualiteit voor personen met een beperking.

  • 650 Aanvragen per jaar
  • 190 Zorgvoorzieningen met een lidmaatschap
  • 4 Medewerkers in 2017

Als kleine organisatie opzoek naar een goed pakket

"Door het feit dat wij een kleine organisatie zijn hebben wij altijd gewerkt met papiertjes. Wij hadden allemaal losse papiertjes en daarop stonden onze klanten en daarop stonden onze medewerkers of de personen waar we mee samenwerken, maar er was nooit een geïntegreerd geheel. Wij hebben op een bepaald moment gezegd: 'Wij moeten opzoek gaan naar iets waarbij we heel ons klanten- en aanmeldsysteem kunnen gaan centraliseren.' En toen ben ik zelf opzoek gegaan naar een goed CRM pakket en liep ik al vrij snel tegen het feit aan dat het allemaal heel erg dure pakketten, zijn die voor ons eigenlijk financieel niet haalbaar waren."

CRM en website geïntegreerd in één pakket

"Omdat mijn collega's en ik ook op afstand en van huis uit werken, hadden wij ook behoefte aan een pakket dat het makkelijk maakte om online ons gehele CRM te kunnen beheren. Daarnaast waren we op dat moment ook opzoek naar een bouwer van een nieuwe website. Dit zat allemaal geïntegreerd in het Procurios pakket en daarom was dit voor ons een aanleiding om te zeggen: 'Okay, we gaan dit proberen, we gaan hiermee in zee!'"

Ze hebben op een heel vlotte manier ons bezocht, hebben ze geluisterd naar wat de noden waren die we hebben.

Snel zelf mee aan de slag

"Op een vrij eenvoudige manier zijn de mensen van Procurios met ons in contact gekomen. Ze zijn redelijk snel bij ons langsgekomen, waar ze hebben geluisterd naar wat precies de behoefte was. Binnen korte tijd zijn ze met de implementatie begonnen en ook dit proces is heel erg vlot gegaan. Op een maand, ander halve maand, tijd hebben wij het Procurios platform leren gebruiken. We gebruiken het nu als CRM systeem en we gebruiken het voor onze website. Daarnaast gebruiken we het ook om mailings te doen naar onze potentiële klanten toe, maar er is nog véél meer mogelijk. En na twee maanden waren we er gewoon zelf mee weg en zijn we zelf van start gegaan en dat loopt tot op heden heel erg goed."

Aditi uses /Fundraising

including these products

Customer stories: This is what our customers think of the Procurios platform

Geert Hendriks at Adra

Tijdens de demo konden we zien hoe het systeem functioneert; het gemak van het platform sprong eruit! De gebruiksvriendelijkheid, in combinatie met de prijs, hebben ons positief doen beslissen.

Profile picture of Geert Hendriks
Geert Hendriks directeur at Adra

Bernie Hermes at VUmc

/Fundraising is veel meer dan een CRM-systeem alleen. Elke week ontdekken we nieuwe mogelijkheden. /Fundraising kan veel en je hoeft relatief weinig te doen.

Profile picture of Bernie Hermes
Bernie Hermes manager vriendenprogramma at VUmc

Lisette van Effrink at Foodwatch

Met /Fundraising kan ik mijn marketing aansluiten op mijn donateurs. Ik kan vertrouwen op mijn database. De software is gebruiksvriendelijk en intuïtief.

Profile picture of Lisette van Effrink
Lisette van Effrink projectmanager en fondsenwerver at Foodwatch

Wil je ook weten wat Procurios voor je kan betekenen?

Neem contact op!

Aster_1.jpg

Aster Meekers+32 3 237 41 45

Sign up to our newsletter