foodwatch

Met /Fundraising kan ik mijn marketing aansluiten op mijn donateurs. Ik kan vertrouwen op mijn database. De software is gebruiksvriendelijk en intuïtief.

foodwatch Nederland is de voedselwaakhond. Met een klein team komt foodwatch op voor de rechten van de consument rondom de communicatie over en de marketing van voeding. Zo weet de consument precies wat hij koopt en eet. Met /Fundraising communiceert foodwatch effectief met haar donateurs.

  • 140.000+ Nieuwsbrief abonnees
  • 18 Succesvolle acties
  • 9000+ Structurele donateurs

We zijn blij met de samenwerking, professionaliteit en kundigheid van Procurios

“We kwamen Procurios tegen op een bijeenkomst van geef.nl. Wij waren op zoek naar een nieuwe database en Procurios had een goed verhaal. We raakten met elkaar in gesprek en al snel wisten we dat Procurios voor ons de beste optie was. Wat voor ons de doorslag gaf, waren vier punten: het is een integraal fondsenwervingsplatform, van een Nederlandse organisatie, met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een team dat met je meedenkt.” Lisette van Effrink, projectmanager en fondsenwerver bij Foodwatch, is nog steeds erg blij met de keuze voor Procurios.

Het maakt mijn werk makkelijker. Ik kan mijn marketing namelijk goed laten aansluiten op mijn donateurs.

Software voor fondsenwerving

Lisette noemt als een van de grote voordelen van het platform van Procurios, dat het software speciaal voor fondsenwerving is. “Alle modules die in /Fundraising zitten, werken samen en zijn relevant voor fondsenwervers. Het maakt mijn werk makkelijker. Ik kan mijn marketing namelijk goed laten aansluiten op mijn donateurs. Ik moet kunnen vertrouwen op mijn database, anders kan ik mijn donateurs en nieuwsbrieflezers niet goed opvolgen. En dat kost geld. Ook is de software gebruiksvriendelijk en intuïtief. Mensen zonder technische kennis, kunnen de database snappen en er informatie uit halen die voor hen relevant is.”

Nederlandse organisatie

“Het voordeel van een Nederlandse software partij vind ik dat je weinig barrières hebt. Je snapt elkaar beter. Je praat toch makkelijk in je eigen taal over techniek en IT. En je kunt even langsrijden als je even wil overleggen of als er iets uitgelegd wordt.” Lisette vertelt dat ze zich altijd heel welkom voelt bij Procurios. “Het team is open, jong en enthousiast. Ze staan altijd voor je klaar. Als je tijdens de sprintweek op kantoor in Wijk bij Duurstede zit, krijg je de sfeer goed mee.”

Goede prijs-kwaliteitverhouding

“We zijn een kleine organisatie met veel wensen. Maar we moeten goed letten op onze kosten. Het voordeel van Procurios is dat ze hun eigen software hebben. Je bent dus niet afhankelijk van vaak dure tussenpartijen. Bovendien kun je software die het team voor andere klant ontwikkelt ook gebruiken. Of je ontwikkelt een functionaliteit samen met een andere klant van Procurios en deelt de kosten. Het team van Procurios is zelf ook altijd bezig om de software te verbeteren, dus daar profiteer je ook van. En omdat het software voor fondsenwerving is, betaal je alleen voor functionaliteiten waar je iets aan hebt.”

Het voordeel van Procurios is dat ze hun eigen software hebben. Je bent dus niet afhankelijk van vaak dure tussenpartijen. Bovendien kun je software die het team voor andere klant ontwikkelt ook gebruiken. Of je ontwikkelt een functionaliteit samen met een andere klant van Procurios en deelt de kosten.

Een team dat meedenkt

Het laatste punt waar Lisette erg enthousiast over is, is de manier waarop je als klant samenwerkt met het team. Procurios heeft een helpcenter en helpdesk voor klanten die vragen of problemen hebben. Lisette: “Het is een snelle en efficiënte manier van werken. Je weet namelijk wie er met je vraag bezig is en hoe ver ze ermee zijn als je een ticket hebt ingediend. Wat mij vooral opvalt is dat het team professioneel en kundig is. Ze zijn technisch erg sterk, maar ze kunnen de software uitleggen op een manier die iedereen begrijpt. Je kunt zelf dus echt meepraten over wat het team voor je bouwt. Het team stelt me vaak kritische vragen over wat de software moet kunnen. Zo word je onderdeel van het proces en snap je wat er gebouwd wordt en waarom.”

 

Customer stories: This is what our customers think of the Procurios platform

Steven de Weirdt at Aditi

In plaats van losse papiertjes beheren we nu online CRM, website en mailings. Dat loopt tot op heden heel erg goed

Profile picture of Steven de Weirdt
Steven de Weirdt communicatie & ledenwerving at Aditi

Jan Willem Janse at MissieNederland

If we had not done this project with Procurios, we would never have been able to respond so quickly.

Profile picture of Jan Willem Janse
Jan Willem Janse Relationship Manager Church & Media at MissieNederland

Lisette van Effrink at Foodwatch

Met /Fundraising kan ik mijn marketing aansluiten op mijn donateurs. Ik kan vertrouwen op mijn database. De software is gebruiksvriendelijk en intuïtief.

Profile picture of Lisette van Effrink
Lisette van Effrink projectmanager en fondsenwerver at Foodwatch

Tom Ysewijn at Oxfam-Wereldwinkels

De kennis die jullie in huis hebben is goud waard! Daarin onderscheiden jullie je met andere bedrijven die wij op ons pad zijn tegengekomen.

Profile picture of Tom Ysewijn
Tom Ysewijn digitale communicatie at Oxfam-Wereldwinkels

Dirk-Bart Houweling at ECM

We hadden een klik. Procurios wil graag vernieuwen en maakt dat ook waar. Ze blijft zoeken naar een oplossing waar iemand anders afhaakt. Uit alles blijkt dat het team je verder wil helpen.

Profile picture of Dirk-Bart Houweling
Dirk-Bart Houweling facilitair manager at ECM

Inge Pauwels at Solidagro

We werken nu sneller en efficiënter. We zamelen meer fondsen in en we kunnen gerichter onze donateurs aanspreken. We beleven veel voordelen aan het Procurios platform.

Profile picture of Inge Pauwels
Inge Pauwels educatief medewerker at Solidagro

Jan van Velthuizen at

De overstap naar /Fundraising heeft bijgedragen aan duidelijkheid in het systeem en betere communicatie met donateurs. De ervaring van Procurios met donateursbeheer hielp ons bij de inrichting.

Profile picture of Jan van Velthuizen
Jan van Velthuizen fondsenwerver en communicatieadviseur at

Bernie Hermes at VUmc

/Fundraising is veel meer dan een CRM-systeem alleen. Elke week ontdekken we nieuwe mogelijkheden. /Fundraising kan veel en je hoeft relatief weinig te doen.

Profile picture of Bernie Hermes
Bernie Hermes manager vriendenprogramma at VUmc

Geert Hendriks at Adra

Tijdens de demo konden we zien hoe het systeem functioneert; het gemak van het platform sprong eruit! De gebruiksvriendelijkheid, in combinatie met de prijs, hebben ons positief doen beslissen.

Profile picture of Geert Hendriks
Geert Hendriks directeur at Adra

Xander en Stefanie Rijken at

Wanneer alles onder één systeem is ondergebracht werkt dat efficiënter, doeltreffender en eenvoudiger

Profile picture of Xander en Stefanie Rijken
Xander en Stefanie Rijken Bestuurslid & Office manager at

Maurice Brederode at Edwin van der Sar foundation

Met Procurios als partner zijn wij klaar voor de toekomst. Met het CMS en het geïntegreerde CRM van Procurios hebben we zelf de regie in handen.

Profile picture of Maurice Brederode
Maurice Brederode directeur at Edwin van der Sar foundation

Want to know if Procurios can help your association or foundation?

Get in touch!

Martijn Merkens.jpg

Martijn Merkens0343-596040

Sign up to our newsletter