Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging

"Het fijne van Scrum is dat je bijzondere zaken meteen kunt oplossen omdat je samen op kantoor zit."

De KNCV, Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging, bestaat al sinds 1903. De KNCV behartigt de belangen van haar ruim 8500 leden, organiseert netwerkactiviteiten en is bezig met de juiste beeldvorming over chemie.

  • 8500 Leden
  • 17 Secties en verenigingen
  • 8 Medewerkers

We hebben een veilig gevoel bij Procurios

“We zijn bij Procurios terecht gekomen via een andere relatie van Procurios. We vonden hun website er goed uitzien en zijn toen gaan praten”, vertelt Jan-Willem Toering, directeur van de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV). “We hebben een ingewikkelde ledenadministratie en veel partijen zeiden dat  Procurios ons kon helpen met een CRM.  Zij  begrepen precies wat we wilden.” Collega Marjan Sewradj vertelt verder: “We hebben het nieuwe systeem samen met Procurios gebouwd.”

Stap voor stap bouwen

“We waren onder de indruk van de manier van werken van Procurios. Ons oude CRM systeem was een 'black box'. Daarom moesten we het eerst helemaal uitpluizen. We hebben dat samen gedaan”, vertelt Marjan. “Soms zonk de moed me in de schoenen, maar we gingen stap voor stap vooruit. Elke keer leverde het team een stukje software op, dat testte ik en dan konden we weer verder. Het fijne van Scrum is dat je bijzondere zaken meteen kunt oplossen omdat je samen op kantoor zit. Het team stelde me gerust, verzekerde me dat het goed zou komen. Het was een lange reis, maar het is goed gekomen.”

Het fijne van Scrum is dat je bijzondere zaken meteen kunt oplossen omdat je samen op kantoor zit.

Het nut van Scrum

Marjan was niet vanaf het begin overtuigd van het werken met Scrum. “In het begin was ik nog niet overtuigd van de toegevoegde waarde van bij het team zitten. Ik deed mijn eigen werk, maar op een andere plek”. Al snel zagen Marjan en Jan-Willem het anders. Jan-Willem: “Marjan was elke dag aanwezig in Wijk bij Duurstede, maar ik ging vaak aan het begin van de dag even langs om de dagstart mee te maken. Dan wist ik meteen waar ze mee bezig waren”. Marjan: “Verder in het proces kon ik het team helpen. Dan beantwoordde ik de vragen en konden zij weer verder. Ook is het fijn dat je snel weet wie wie is, ook doordat je met elkaar luncht.”

Vast aanspreekpunt

Marjan vindt het fijn dat de servicedesk altijd bereikbaar is voor vragen. “Het is nooit een last als je belt. Als er problemen zijn, worden die snel opgelost en krijg je als klant het gevoel dat de ontwikkelaars het wel voor elkaar krijgen. Het is helemaal fijn dat we nu een vast aanspreekpunt hebben op de servicedesk. Dat hadden we eerst niet en dat misten we wel. Iemand die alles weet van de inrichting van onze software. Wij kunnen telefonisch vragen stellen of even met elkaar om de tafel zitten.”

Procurios geeft ons een veilig gevoel. We hebben samen een flinke klus geklaard en alles klopt nu.

Geen zorgen

“We hebben nu een goed CRM en CMS systeem, met ondersteuning”, sluit Jan-Willem het gesprek af. “Dit geeft een stukje comfort. Als er iets mis gaat met het systeem en de administratie, dan hebben wij als vereniging echt een probleem. Maar daar maken we ons nu helemaal geen zorgen over. Procurios geeft ons een veilig gevoel. We hebben samen een flinke klus geklaard en alles klopt nu. Dat is een hele opluchting.”

Ook interesse in samenwerking met Procurios voor een /Members pakket?
Neem contact op!

Customer stories: This is what our customers think of the Procurios platform

Karin Burghouwt at Royal VEMW (commercial consumers of energy & water)

By working so closely with the Procurios team, we gained a lot of insight into how to start, where to invest our valuable time and discover what is really needed and what is not.

Profile picture of Karin Burghouwt
Karin Burghouwt Secretary association affairs at Royal VEMW (commercial consumers of energy & water)

Jeffrey Teggelove at VODN

Door het Procurios platform kunnen we nu veel zelf, voornamelijk gericht op de communicatie met onze leden: uitnodigingen sturen, bijeenkomsten organiseren, ruimtes reserveren, etc.

Profile picture of Jeffrey Teggelove
Jeffrey Teggelove algemeen secretaris at VODN

Dirk De Man at ZORG.tech

Procurios developed a completely new, catchy website that is appreciated by both our colleagues and our members.

Profile picture of Dirk De Man
Dirk De Man Secretary at ZORG.tech

Wil je weten of Procurios iets voor jouw vereniging of stichting kan betekenen?

Neem contact op!

Martijn Merkens.jpg

Martijn Merkens0343-596040

Sign up to our newsletter