Optiplus

"Het is zo handig dat alles in één systeem zit: de webshop, onze klanten, het mailingsysteem. Hierdoor is het voor ons erg makkelijk om selecties te maken van klanten en daarmee acties te ondernemen, bijvoorbeeld met mailingen en kortingsacties"

Optiplus is een groothandel voor opticiens. In de webshop verkoopt Optiplus monturen, complete kinderbrillen, accessoires, maar ook gereedschap voor opticiens.

Procurios stelt de vraag achter vraag

“In het eerste gesprek met Procurios werden we meteen enthousiast. Het team dacht meteen met ons mee, nam initiatief en kwam met oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden,” zegt Marieke Florisson. Zij en Chantal Zuiderbaan, beide marketingmanagers bij Optiplus B.V., zijn nog steeds bij met de keuze voor Procurios. “Het systeem is begrijpelijk en gebruiksvriendelijk en het team is heel positief.”

Het is zo handig dat alles in één systeem zit: de webshop, onze klanten, het mailingsysteem. Hierdoor is het voor ons erg makkelijk om selecties te maken van klanten en daarmee acties te ondernemen, bijvoorbeeld met mailingen en kortingsacties

Voordeel van alles in één

“Waar we nog steeds elke dag plezier van hebben is de compleetheid van het Procurios platform”, vertelt Marieke. “Het is zo handig dat alles in één systeem zit: de webshop, onze klanten, het mailingsysteem. Hierdoor is het voor ons erg makkelijk om selecties te maken van klanten en daarmee acties te ondernemen, bijvoorbeeld met mailingen en kortingsacties. Allemaal via de modules van Procurios.” Chantal vult aan. “Ik vind het ook heel handig dat ik veel zelf kan aanpassen in de webshop. Het is een flexibel systeem. Een banner plaatsen of een tekst aanpassen is zo gedaan. En we kunnen dus makkelijk zelf selecties maken en acties aan deze groepen koppelen.”   

Gezellig bij Procurios werken

Scrum vind ik heel goed werken bij complexe projecten,” legt Marieke uit. “Dan is het fijn dat je gefocust bent op het project en niet wordt afgeleid door andere dingen op kantoor. Je zit er dan twee weken echt vol in. Je werkt ook aan je eigen werk, maar je bent wel meteen beschikbaar als het team vragen heeft. Soms word je zelfs even aan het werk gezet door het team. Het is bovendien erg gezellig om bij Procurios op kantoor te werken. Ik voel me altijd heel welkom en ga ook met een goed gevoel weer naar huis na de Scrum weken.”

Praktisch en positief

Marieke vertelt verder: “We bellen regelmatig even met de servicedesk, vaak om een praktische vraag te stellen. Ik krijg dan altijd het gevoel dat Procurios serieus voor ons bezig is. Er wordt direct iets met onze vraag gedaan. Vaak is het meteen op te lossen en zo niet, dan kijkt het team of ze het voor ons kunnen bouwen. Het team staat open voor onze ideeën, maar denkt altijd wel mee of wij de juiste oplossingen aandragen. Ze stellen altijd de vraag achter onze vraag. Er wordt nooit moeilijk gedaan, het team denkt praktisch en positief mee.”

Wij zijn zo tevreden met Procurios door het volgende: een systeem met veel functionaliteiten waar je veel mee kan, bereikbaarheid van de servicedesk en de inzet die het team toont. Hiermee maakt Procurios ons een blije klant.

Blije klant

“Daar ben ik het helemaal mee eens”, zegt Chantal. “Ons team bij Procurios is flexibel, enthousiast en professioneel. Als ik kort zou samenvatten waarom we zo tevreden zijn met Procurios is het een combinatie van het volgende: een systeem met veel functionaliteiten waar je veel mee kan, bereikbaarheid van de servicedesk en de inzet die het team toont. Hiermee maakt Procurios ons een blije klant.”

 

Optiplus uses /Universal

including these products

Customer stories: This is what our customers think of the Procurios platform

Jeffrey Teggelove at VODN

Door het Procurios platform kunnen we nu veel zelf, voornamelijk gericht op de communicatie met onze leden: uitnodigingen sturen, bijeenkomsten organiseren, ruimtes reserveren, etc.

Profile picture of Jeffrey Teggelove
Jeffrey Teggelove algemeen secretaris at VODN

Stephan Loerke at World Federation of Advertisers

Many organisations think that they're unique and that off-the-shelf software such as Procurios will limit them. But in fact, it's the opposite!

Profile picture of Stephan Loerke
Stephan Loerke CEO at World Federation of Advertisers

Liesbeth Baldee at Harteraad

Procurios bleek de goede match te zijn door niet alleen betaalbare software en de mogelijkheden ervan, maar ook omdat het systeem heel toegankelijk in gebruik bleek te zijn.

Profile picture of Liesbeth Baldee
Liesbeth Baldee office manager at Harteraad

Want to know if Procurios can help your association or foundation?

Get in touch!

Martijn Merkens.jpg

Martijn Merkens0343-596040

Sign up to our newsletter