Optiplus

"Het is zo handig dat alles in één systeem zit: de webshop, onze klanten, het mailingsysteem. Hierdoor is het voor ons erg makkelijk om selecties te maken van klanten en daarmee acties te ondernemen, bijvoorbeeld met mailingen en kortingsacties"

Optiplus is een groothandel voor opticiens. In de webshop verkoopt Optiplus monturen, complete kinderbrillen, accessoires, maar ook gereedschap voor opticiens.

Procurios stelt de vraag achter vraag

“In het eerste gesprek met Procurios werden we meteen enthousiast. Het team dacht meteen met ons mee, nam initiatief en kwam met oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden,” zegt Marieke Florisson. Zij en Chantal Zuiderbaan, beide marketingmanagers bij Optiplus B.V., zijn nog steeds bij met de keuze voor Procurios. “Het systeem is begrijpelijk en gebruiksvriendelijk en het team is heel positief.”

Het is zo handig dat alles in één systeem zit: de webshop, onze klanten, het mailingsysteem. Hierdoor is het voor ons erg makkelijk om selecties te maken van klanten en daarmee acties te ondernemen, bijvoorbeeld met mailingen en kortingsacties

Voordeel van alles in één

“Waar we nog steeds elke dag plezier van hebben is de compleetheid van het Procurios platform”, vertelt Marieke. “Het is zo handig dat alles in één systeem zit: de webshop, onze klanten, het mailingsysteem. Hierdoor is het voor ons erg makkelijk om selecties te maken van klanten en daarmee acties te ondernemen, bijvoorbeeld met mailingen en kortingsacties. Allemaal via de modules van Procurios.” Chantal vult aan. “Ik vind het ook heel handig dat ik veel zelf kan aanpassen in de webshop. Het is een flexibel systeem. Een banner plaatsen of een tekst aanpassen is zo gedaan. En we kunnen dus makkelijk zelf selecties maken en acties aan deze groepen koppelen.”   

Gezellig bij Procurios werken

Scrum vind ik heel goed werken bij complexe projecten,” legt Marieke uit. “Dan is het fijn dat je gefocust bent op het project en niet wordt afgeleid door andere dingen op kantoor. Je zit er dan twee weken echt vol in. Je werkt ook aan je eigen werk, maar je bent wel meteen beschikbaar als het team vragen heeft. Soms word je zelfs even aan het werk gezet door het team. Het is bovendien erg gezellig om bij Procurios op kantoor te werken. Ik voel me altijd heel welkom en ga ook met een goed gevoel weer naar huis na de Scrum weken.”

Praktisch en positief

Marieke vertelt verder: “We bellen regelmatig even met de servicedesk, vaak om een praktische vraag te stellen. Ik krijg dan altijd het gevoel dat Procurios serieus voor ons bezig is. Er wordt direct iets met onze vraag gedaan. Vaak is het meteen op te lossen en zo niet, dan kijkt het team of ze het voor ons kunnen bouwen. Het team staat open voor onze ideeën, maar denkt altijd wel mee of wij de juiste oplossingen aandragen. Ze stellen altijd de vraag achter onze vraag. Er wordt nooit moeilijk gedaan, het team denkt praktisch en positief mee.”

Wij zijn zo tevreden met Procurios door het volgende: een systeem met veel functionaliteiten waar je veel mee kan, bereikbaarheid van de servicedesk en de inzet die het team toont. Hiermee maakt Procurios ons een blije klant.

Blije klant

“Daar ben ik het helemaal mee eens”, zegt Chantal. “Ons team bij Procurios is flexibel, enthousiast en professioneel. Als ik kort zou samenvatten waarom we zo tevreden zijn met Procurios is het een combinatie van het volgende: een systeem met veel functionaliteiten waar je veel mee kan, bereikbaarheid van de servicedesk en de inzet die het team toont. Hiermee maakt Procurios ons een blije klant.”

 

Optiplus uses /Universal

including these products

Customer stories: This is what our customers think of the Procurios platform

Dirk De Man at ZORG.tech

Procurios developed a completely new, catchy website that is appreciated by both our colleagues and our members.

Profile picture of Dirk De Man
Dirk De Man Secretary at ZORG.tech

Jeffrey Teggelove at VODN

Door het Procurios platform kunnen we nu veel zelf, voornamelijk gericht op de communicatie met onze leden: uitnodigingen sturen, bijeenkomsten organiseren, ruimtes reserveren, etc.

Profile picture of Jeffrey Teggelove
Jeffrey Teggelove algemeen secretaris at VODN

Chris van Eck at Recron

Er waren drie doorslaggevende punten voor het kiezen van Procurios. Ten eerste de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen, ten tweede de grote hoeveelheid producten en add-ons die het platform heeft en als laatste de goede sfeer die heerst bij Procurios op kantoor

Profile picture of Chris van Eck
Chris van Eck facilitair manager at Recron

Grégory Marchandise at UBA

Because of Procurios our members/visitors receive personalised content, tailored to their interests; both on our website and in mailings. This leads to twice the engagement on emails.

Profile picture of Grégory Marchandise
Grégory Marchandise Digital Manager - Expert Content Marketing | Marketing Technology at UBA

Roel Mathies at Milieudefensie

Onze droom is dat we ooit met alle duizenden leden één-op-één kunnen communiceren. Met het CRM van Procurios groeien we daar naar toe.

Profile picture of Roel Mathies
Roel Mathies coördinator servicelijn at Milieudefensie

Gieneke Flohr at ChristenUnie

Doordat we nu alle informatie in één systeem hebben staan, kan er veel meer automatisch. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over koppelingen en wat er mee mis kan gaan. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk!

Profile picture of Gieneke Flohr
Gieneke Flohr data-adviseur at ChristenUnie

Folko de Haan at Groenlinks

Het systeem werkt gebruiksvriendelijk en neemt ons erg veel werk uit handen. Het is logisch van opzet: je komt er snel achter hoe alles werkt.

Profile picture of Folko de Haan
Folko de Haan datamarketeer at Groenlinks

Stephan Loerke at World Federation of Advertisers

Many organisations think that they're unique and that off-the-shelf software such as Procurios will limit them. But in fact, it's the opposite!

Profile picture of Stephan Loerke
Stephan Loerke CEO at World Federation of Advertisers

Ulrich Leutbecher at Oiko Credit

De kracht van Procurios is de flexibiliteit van het platform door de producten en add-ons. Hierdoor is het makkelijk uit te breiden en aan te passen aan je wensen. Verder is het fijn dat Procurios Scrum en Agile werkt.

Profile picture of Ulrich Leutbecher
Ulrich Leutbecher Global Web Support coördinator (voormalig) at Oiko Credit

Nynke de Monchy at Parkinson Vereniging

Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan en hebben zorgvuldig voor de software van Procurios gekozen. Het werken met het Procurios Platform is erg prettig. Er zijn vele mogelijkheden.

Profile picture of Nynke de Monchy
Nynke de Monchy communicatiemedewerker at Parkinson Vereniging

Pascale Braeckman at

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Procurios en raden het zeker aan bij andere verenigingen: doordat het één systeem is worden er veel minder fouten gemaakt

Profile picture of Pascale Braeckman
Pascale Braeckman Communicatiemedewerker at

Karin Burghouwt at Royal VEMW (commercial consumers of energy & water)

By working so closely with the Procurios team, we gained a lot of insight into how to start, where to invest our valuable time and discover what is really needed and what is not.

Profile picture of Karin Burghouwt
Karin Burghouwt Secretary association affairs at Royal VEMW (commercial consumers of energy & water)

Sophie Bijloos at NVZD

We werken goed samen, Procurios zoekt naar de beste kwaliteit, denkt met je mee en het systeem is makkelijk in gebruik.

Profile picture of Sophie Bijloos
Sophie Bijloos beleidsmedewerker at NVZD

Liesbeth Baldee at Harteraad

Procurios bleek de goede match te zijn door niet alleen betaalbare software en de mogelijkheden ervan, maar ook omdat het systeem heel toegankelijk in gebruik bleek te zijn.

Profile picture of Liesbeth Baldee
Liesbeth Baldee office manager at Harteraad

Marjan Sewradj at KNCV

We waren onder de indruk van de manier van werken van Procurios. Ons oude CRM-systeem was een 'black box'. Daarom moesten we het eerst helemaal uitpluizen. We hebben dat samen gedaan, erg fijn.

Profile picture of Marjan Sewradj
Marjan Sewradj directeur at KNCV

Want to know if Procurios can help your association or foundation?

Get in touch!

Martijn Merkens.jpg

Martijn Merkens0343-596040

Sign up to our newsletter