Optiplus

"Het is zo handig dat alles in één systeem zit: de webshop, onze klanten, het mailingsysteem. Hierdoor is het voor ons erg makkelijk om selecties te maken van klanten en daarmee acties te ondernemen, bijvoorbeeld met mailingen en kortingsacties"

Optiplus is een groothandel voor opticiens. In de webshop verkoopt Optiplus monturen, complete kinderbrillen, accessoires, maar ook gereedschap voor opticiens.

Procurios stelt de vraag achter vraag

“In het eerste gesprek met Procurios werden we meteen enthousiast. Het team dacht meteen met ons mee, nam initiatief en kwam met oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden,” zegt Marieke Florisson. Zij en Chantal Zuiderbaan, beide marketingmanagers bij Optiplus B.V., zijn nog steeds bij met de keuze voor Procurios. “Het systeem is begrijpelijk en gebruiksvriendelijk en het team is heel positief.”

Het is zo handig dat alles in één systeem zit: de webshop, onze klanten, het mailingsysteem. Hierdoor is het voor ons erg makkelijk om selecties te maken van klanten en daarmee acties te ondernemen, bijvoorbeeld met mailingen en kortingsacties

Voordeel van alles in één

“Waar we nog steeds elke dag plezier van hebben is de compleetheid van het Procurios platform”, vertelt Marieke. “Het is zo handig dat alles in één systeem zit: de webshop, onze klanten, het mailingsysteem. Hierdoor is het voor ons erg makkelijk om selecties te maken van klanten en daarmee acties te ondernemen, bijvoorbeeld met mailingen en kortingsacties. Allemaal via de modules van Procurios.” Chantal vult aan. “Ik vind het ook heel handig dat ik veel zelf kan aanpassen in de webshop. Het is een flexibel systeem. Een banner plaatsen of een tekst aanpassen is zo gedaan. En we kunnen dus makkelijk zelf selecties maken en acties aan deze groepen koppelen.”   

Gezellig bij Procurios werken

Scrum vind ik heel goed werken bij complexe projecten,” legt Marieke uit. “Dan is het fijn dat je gefocust bent op het project en niet wordt afgeleid door andere dingen op kantoor. Je zit er dan twee weken echt vol in. Je werkt ook aan je eigen werk, maar je bent wel meteen beschikbaar als het team vragen heeft. Soms word je zelfs even aan het werk gezet door het team. Het is bovendien erg gezellig om bij Procurios op kantoor te werken. Ik voel me altijd heel welkom en ga ook met een goed gevoel weer naar huis na de Scrum weken.”

Praktisch en positief

Marieke vertelt verder: “We bellen regelmatig even met de servicedesk, vaak om een praktische vraag te stellen. Ik krijg dan altijd het gevoel dat Procurios serieus voor ons bezig is. Er wordt direct iets met onze vraag gedaan. Vaak is het meteen op te lossen en zo niet, dan kijkt het team of ze het voor ons kunnen bouwen. Het team staat open voor onze ideeën, maar denkt altijd wel mee of wij de juiste oplossingen aandragen. Ze stellen altijd de vraag achter onze vraag. Er wordt nooit moeilijk gedaan, het team denkt praktisch en positief mee.”

Wij zijn zo tevreden met Procurios door het volgende: een systeem met veel functionaliteiten waar je veel mee kan, bereikbaarheid van de servicedesk en de inzet die het team toont. Hiermee maakt Procurios ons een blije klant.

Blije klant

“Daar ben ik het helemaal mee eens”, zegt Chantal. “Ons team bij Procurios is flexibel, enthousiast en professioneel. Als ik kort zou samenvatten waarom we zo tevreden zijn met Procurios is het een combinatie van het volgende: een systeem met veel functionaliteiten waar je veel mee kan, bereikbaarheid van de servicedesk en de inzet die het team toont. Hiermee maakt Procurios ons een blije klant.”

 

Optiplus uses /Universal

including these products

Customer stories: Read more about the difference Procurios is making for our customers

Marjan Sewradj at KNCV

We waren onder de indruk van de manier van werken van Procurios. Ons oude CRM-systeem was een 'black box'. Daarom moesten we het eerst helemaal uitpluizen. We hebben dat samen gedaan, erg fijn.

Profile picture of Marjan Sewradj
Marjan Sewradj directeur at KNCV

Grégory Marchandise at UBA

Because of Procurios our members/visitors receive personalised content, tailored to their interests; both on our website and in mailings. This leads to twice the engagement on emails.

Profile picture of Grégory Marchandise
Grégory Marchandise Digital Manager - Expert Content Marketing | Marketing Technology at UBA

Chris van Eck at Recron

Er waren drie doorslaggevende punten voor het kiezen van Procurios. Ten eerste de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen, ten tweede de grote hoeveelheid producten en add-ons die het platform heeft en als laatste de goede sfeer die heerst bij Procurios op kantoor

Profile picture of Chris van Eck
Chris van Eck facilitair manager at Recron

Wil je ook weten wat Procurios voor je kan betekenen?

Neem contact op!

Martijn.jpg

Martijn Merkens0343-596040

Sign up to our newsletter