Training Functioneel Beheer

Van vage kennis naar vertrouwde partner

Met de training 'Functioneel Beheerder' verwerf je in twee dagen de kennis en vaardigheden om zo veel mogelijk waarde uit het Procurios Platform te halen voor jouw organisatie.

Over de training

Na het volgen van deze training kun je veel functionaliteiten in het platform zelf instellen en problemen zelfstandig oplossen. Je zult meer uit het Procurios Platform kunnen halen voor jouw organisatie omdat je goed weet wat mogelijk is en welke functionaliteit past bij wat je organisatie nodig heeft.

Wat houdt de rol van functioneel beheerder in?

Als functioneel beheerder van het Procurios Platform ondersteun je jouw organisatie in het optimaal inzetten van de functionaliteiten die wij bieden. Je bent een belangrijke schakel tussen de eindgebruiker en de uitgebreide mogelijkheden in ons platform. Daarnaast ben jij het centrale aanspreekpunt binnen jouw organisatie voor ondersteuningsvragen. Tot slot weet je welke diensten Procurios levert en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken.

Voor wie

De training 'Functioneel Beheerder' is specifiek gericht op nieuwe of beginnende functioneel beheerders die al beschikken over enige basiskennis van ons platform. Wij maken in ons aanbod verder nog onderscheid tussen functionele beheerders van goede doelen of verenigingen.

Wat leer je

Je leert als functioneel beheerder de noodzakelijke kennis en vaardigheid om de functionaliteit die jouw organisatie nodig heeft op een juiste manier in te stellen en toe te passen. Na onze uitleg ga je tussendoor zelf aan aan de slag met enkele oefeningen, die we daarna meteen bespreken. En we leren je hoe je het beste je collega's kunt ondersteunen in het gebruik van de implementatie en op welke manier Procurios je kan helpen mocht je er zelf niet uit komen.

Wanneer en waar

In het onderstaande overzicht zie je wanneer en waar wij welke trainingen organiseren en kun je je direct inschrijven. Uiteraard verzorgen wij de lunch.

Aankomende trainingen

Sign up to our newsletter

Receive fresh expert content, customer stories and product updates in your mailbox

You can unsubscribe at any time