8 November 2018 4 minute read

Release 2018.06

Vanaf woensdag 14 november 2018 maken alle klanten op de stable-versie van ons Procurios Platform gebruik van versie 2018.06. In dit bericht vind je een overzicht van de wijzigingen. Wil je meer informatie over de verschillende versies van ons platform, kijk dan op de release pagina

Relaties kiezen op basis van weergaves en zoeklijsten

Waar we in het verleden nog veel gebruik hebben gemaakt van groepen om de structuur van het CRM te bepalen, gebruiken we nu steeds vaker weergaves en zoeklijsten. Dat betekent dat we wijzigingen gaan doorvoeren om deze verschuiving te ondersteunen binnen de rest van het platform.

Op de volgende plekken hebben we het selecteren van een groep aangepast zodat je daar nu een groep of een zoeklijst kunt selecteren.

Community:

  • Doelgroep community
  • Doelgroep kanaal
  • Gebruikers die berichten mogen toevoegen aan een kanaal
  • Doelgroep notificaties algemeen
  • Doelgroep notificaties per kanaal

CMS:

  • Toegang verlenen aan een pagina of categorie aan een extra set gebruikers

In de komende maanden zullen we dit op meer plekken doorvoeren.

Mollie als nieuwe betaalmethode(s)

Op verzoek hebben we Mollie als nieuwe betaalmethode toegevoegd in ons platform. Op dit moment beperkt zich de ondersteuning nog tot iDEAL. Mollie biedt hun diensten aan op basis van ‘betalen per transactie’ in plaats van op basis van een abonnement. Meer informatie over Mollie

Bijeenkomsten en blogs uitlichten op de website

Het is nu mogelijk om specifieke evenementen uit de Meetings&Events module en blogartikelen uit te lichten op de website. Hiervoor zijn twee nieuwe artikelen gemaakt: ’Uitgelichte bijeenkomst’ en ‘Uitgelicht blogartikel’. Je kunt hierin aangeven welk item uitgelicht moet worden en eventueel een vervangende, meertalige titel en ondertitel opgeven. Zo kun je bijvoorbeeld specifieke bijeenkomsten of artikelen tonen op themapagina’s.

Zoeken op incasso afspraken en verbeterde zoeksuggesties

Tot nu toe was het niet mogelijk om in het CRM te zoeken op abonnementen op basis van het wel of niet hebben van een incasso afspraak. Het is nu mogelijk om in het zoekfilter van het CRM te zoeken op het wel of niet incasseerbaar zijn van een abonnement.

Als er voor een adres geen geadresseerde was ingevuld (bijvoorbeeld bij een import) werd dit veld altijd gevuld op basis van het format `Voornaam tussenvoegsel Achternaam’. Vanaf nu wordt hiervoor het format gebruikt dat in de configuratie is ingesteld. Verder wordt ook de optie ‘Vul in op basis van deze relatiekaart’ aangezet. Hiermee worden de namen automatisch bijgewerkt als het format van het veld ‘Geadresseerde’ wordt aangepast.

De zoeksuggesties bij het vinden van een relatie tonen nu naast de relatienaam ook de inhoud van de velden die in het dashboard worden gebruikt om op te zoeken. Voorheen stond hier het groepspad naar de relatie. Je hebt nu zelf meer invloed in het tonen van relevante informatie. Je kunt hier ook mee voorkomen dat alle gebruikers zomaar adressen en / of andere velden kunnen zien. Omdat je dit dan hoogstwaarschijnlijk ook in je dashboard al hebt aangepast, hebben we deze instelling ook voor de zoeksuggesties gekozen.

Hieronder twee voorbeelden ter illustratie.

Nieuw is ook het vrije veld ‘Land’ (en: ‘Country’). Dit vrije veld toont alle landen die actief zijn gezet in de klantomgeving.

Wanneer een weergave beperkte inhoud heeft op basis van een enkele groep dan is die groep zelf geen onderdeel van de weergave en dus ook niet te zien. Bij een weergave met meerdere groepen als inhoud zijn die groepen wél zichtbaar. Het is nu mogelijk om in de configuratie van de weergave te kiezen om de enkele groep wel te tonen als de inhoud van de weergave beperkt is tot die groep.

Internationale verbetering voor Belgische /Fundraising klanten

In het internationale bankafschrift formaat is ruimte voor het adres van de rekeninghouder. In Nederland wordt dit niet gebruikt vanuit privacy overwegingen en het ontbreken van een noodzaak.

In België ligt dit anders. Goede doelen zijn verplicht om aan iedereen die meer dan 40 euro per jaar heeft gedoneerd een schriftelijk fiscaal attest op te sturen. Dus ook naar iedereen die spontaan geld overmaakt. Het veld ‘Adres’ is nu zichtbaar (indien beschikbaar) bij het verwerken van de bank transacties.

Tot slot zijn er enkele kleine verbetering en voorbereidingen voor verbeteringen doorgevoerd in het fundament van het platform. Dit zijn wijzigingen die niet direct zichtbaar zijn, maar wel op korte termijn zullen bijdragen aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van het platform.

Vragen?

Heb je vragen over de nieuwe functionaliteiten of verbeteringen, neem dan contact op met het Serviceteam. Ook als je niet zeker weet van welke versie van ons platform je gebruik maakt kun je contact het hun opnemen. Ze helpen je graag verder.

Read more about

Other interesting posts

Also read